Desain Teu tiasa Nyalametkeun Eusi Gagal

Kakuatan Eusi Visual

Éta kutipan anu saé ti Edward R. Tufte, panulis ti Témbong Visual Inpormasi Kuantitatif, dina infographic ieu ti OneSpot.

Ampir unggal dinten, urang nuju masang infographic pikeun nyebarkeun sareng pemirsa. Kami marios unggal jalma sareng kami milari sababaraha unsur dasar:

  • Geulis, desain euyeub.
  • Ngarojong data.
  • Carita anu narik sareng / atanapi nasihat anu tiasa dipilampah.

Kaseueuran infografis anu kami tolak ngan saukur tulisan blog anu aya anu ngagulung desain éndah. Infographics henteu ngan saukur gambar anu saé. Éta kedahna mangrupikeun tampilan visual inpormasi anu teu tiasa dipedar ku téks. Téma atanapi carita di tukangeun infographic kedah sacara ati-ati ngalukis gambar anu ngabantosan panitén pikeun ngartos sareng nahan inpormasi anu anjeun pasihkeun. Sareng elemen data kedah ngadukung carita anu anjeun nyayogikeun - ngajantenkeun panitén ngartos pangaruh masalah sareng / atanapi solusina.

Hatur nuhun kana kasuksésan epik tina Pinterest sareng Instagram, wéb visual parantos janten alat anu kuat sareng diperyogikeun pikeun pemasar kontén. Tingali naha uteuk urang mikahayang gambar sareng mendakan sababaraha alat anu ngabantosan pikeun ngabimbing anjeun dina nyiptakeun eusi visual anu saé kalayan henteu aya tim desainer sareng sutradara seni di tukangeun anjeun. Erica Boynton, OneSpot

Infographic ngalacak pamasar eusi ngalangkungan sababaraha strategi - sapertos poto, tipografi, grafik sareng grafik, warna, simbol, ikon, video sareng infografis - anu ngabantosan sacara visual nyebarkeun carita anu anjeun carioskeun. Sareng aranjeunna nyayogikeun data pendukung!

kakawasaan visuals

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.