Pangaruh Dramatis tina Online Visual Storytelling

cariosan sareng gambar

Aya alesan naha urang nganggo seueur citra didieu di Martech Zone… éta hasil. Sedengkeun eusi tékstual janten pokusna, citraan nyaimbangkeun halaman sareng nyayogikeun sarana pikeun pamiarsa kéngingkeun kesan instan ngeunaan naon anu bakal datang. Imagery mangrupikeun strategi anu langkung handap nalika ngembangkeun eusi anjeun. Upami anjeun henteu acan - cobian pikeun nyayogikeun gambar pikeun unggal dokumén, posting atanapi halaman dina situs anjeun anu ngabantosan pengunjung pikeun nyebarkeun inpormasi.

M Booth nyusun data perilaku pangénggalna ngeunaan kontén visual dina média sosial, sareng damel sareng Kantun Diukur pikeun nalungtik kabiasaan sareng ngabagi kabiasaan dina 10 halaman mérek Facebook paling luhur. Dina sumanget caritaan visual, urang parantos nyimpulkeun papanggihan urang dina bentuk infographic. Putusan - Citra citakan dina média sosial.

VisualStorytellingInfographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.