BuzzRadar: Pusat Komando Sosial sareng Acara Visualisasi

corétan radar buzz 17th 1026x480

Kami parantos nyerat ngeunaan parobahan anu luar biasa dina tampilan visual anu dialaman di tempat olahraga sareng Postano (anu ngawangun aplikasi sélulér kami).

Ieu mangrupikeun segmen téknologi anu tuwuh. Dina pamanggih kuring, kuring yakin seuseueurna perusahaan bakal ngagaduhan papan visualisasi sareng pusat komando masing-masing, sanaos panginten henteu sakumaha spektakuler Buzz Radar's pikeun 2014 Éléktronika Konsumén Internasional:

Ayeuna di Béta, Buzz Radar kantor pusatna di London sareng nyayogikeun hal-hal ieu:

  • Visualisasi Eusi - Smart Twitter Wall, Galeri Foto Real Time, Animasi Kecap Awan. Akses kana platform wawasan teuleum anu jero.
  • Visualisasi Data - Anu Paling Diobrolkeun, Twitter Daily Health Health Monitor & Facebook Daily Health Monitor Visualisations. Akses kana platform wawasan teuleum jero.
  • Bespoke - Buzz Radar tiasa mendesain visualisasi khusus pikeun nyolok kana data anjeun nyalira?

Sistem 'Listening Post' énggal Buzz Radar bakal ngaktipkeun perusahaan ngawangun visualisasi sorangan dina 10 menit pikeun merek atanapi acara na.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.