5 Faktor Nalika Milih Sora Anjeun Ti Bakat pikeun Pangaruh Maksimum

Sora Ngalangkungan

Kami parantos ngawangun hubungan anu saé sareng sababaraha bakat alih sora salami mangtaun-taun. Babaturan Amanda mangrupikeun salah sahiji bakat goto urang, ogé Paul sareng Joyce Poteet. Naha éta mangrupikeun pidéo lengkep atanapi intro podcast, kami terang yén mendakan sora anu leres tibatan bakat ngagaduhan pangaruh anu luar biasa dina kualitas produksi kami.

Misalna, Paul, sinonim sareng kota Indianapolis. Anjeunna parantos kana radio, tipi, sareng janten juru sora pikeun sababaraha mérek ageung di daérah éta. Kusabab soantenna unik pisan sareng dikenal, urang nyobian nganggo anjeunna sabisa-bisa pikeun padamelan di Indianapolis. Anjeunna ogé luar biasa ogé, sering ngarékam sababaraha gaya anu béda pikeun urang milih. Catetan samping - Anjeunna ogé ngan hiji jalma anu bagja, lucu!

Voices.com ngahasilkeun sora taunan ngalaporkeun tren sareng input ti langkung ti 1,000 profesional kreatif sacara internasional, kalebet produser, desainer instruksional, pembuat film, diréktori komérsial, iklan iklan, sareng ahli pamasaran. Aranjeunna ngaleupaskeun infographic ieu anu nyayogikeun analisa ngeunaan gaya vokal, aksen, basa, sareng bahkan pasar umur.

Sababaraha papanggihan konci dina Voice Over Marketing:

  • Lokalisasi sora kritis pikeun kalibet sareng pasar; balukarna, paménta aksen beuki nambahan.
  • internasional paménta ningkat, kalayan paménta sanés Inggris naék ku 60% ti 2016 dugi ka 2017 sabab pasar global teras-teras mekarkeun.
  • Milénial sareng Senior kamekaran pasar parantos mangaruhan pangaruh kana umur sora langkung bakat nalika para pamasar sareng pangiklan nyungkeun bakat éta umur anu sami sareng target pasar.

Nalika anjeun ngamajukeun usaha pamasaran sareng iklan anjeun ku sora ku bakat, tetep émut yén sora alam masih tetep langkung jero sareng konsumén tibatan sora sintétik sareng paménta sora awéwé beuki gancang tibatan lalaki. Nalika anjeun milarian usaha pamasaran atanapi iklan salajengna, tetep faktor ieu dina pikiran:

  1. Sora anjeun ngeunaan bakat kedah mastikeun hubungan émosional sareng pemirsa.
  2. Sora anjeun pikeun bakat kedah cocog sareng mérek anjeun.
  3. Sora anjeun pikeun bakat kedah cocog sareng target pemirsa anjeun.
  4. Sora anjeun ngeunaan bakat kedah ngagaduhan kapribadian.
  5. Sora anjeun ngalangkungan disada aspirasi ka pasar target.

Ngadaptarkeun Gratis!

Tren Ngalangkungan Sora

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.