Votigo Ngembang Kana Platform Marketing Sosial lengkep

votigo pamasaran média sosial

Votigo parantos sakedik sareng teu nganggo aplikasi anu teu raos pikeun kontes Facebook. Aranjeunna lalaunan ngalebarkeun platform anu dibanderol kalapa, sanajan, ayeuna parantos ngalegaan Platform SaaS -na pikeun ngatur promosi, aplikasi, paguneman, CRM sosial, sareng analytics ngalangkungan saluran sosial. Agénsi jasa Votigo, mérek ogé konsumén perusahaan.

dasbor votigo

Fitur Utama Votigo

  • Manajer Promosi - Platform anu diulas lengkep pikeun nyebarkeun promosi lintas platform anu dipikaterang ku Votigo ti saprak 2007. Pemasar tiasa ngaluncurkeun kontes poto sareng pidéo, undian, sareng aplikasi promosi sanésna pikeun ngiringan pamirsa dina sababaraha basa di Facebook, Twitter, Youtube, sareng jaringan sosial sanés dina mobile sareng wéb. Manajer Promosi kakuatan siklus promosi pinuh, ti nyiptakeun aplikasi, dugi ka ngabagi sareng nyebarkeunana ka pamirsa sosial, dugi ka moderasi kiriman sareng koméntar kipas, ngajantenkeun saderhana sareng hemat biaya pikeun ngajalankeun kampanye promosi sapanjang taun. Promosi tetep mangrupikeun salah sahiji taktik pamasaran anu paling épéktip pikeun aktipitas sareng ngaktipkeun pemirsa sosial sareng Promosi Manajer ngajadikeun langkung saderhana ti kantos ngajalankeun promosi tina sagala wengkuan.
  • Manajer Paguneman - Antarmuka anyar anu kuat pikeun ngatur paguneman dua arah sareng penggemar dina Facebook, Twitter sareng sajabina. Pemasar tiasa nganggo Manajer Obrolan Votigo sacara sakaligus ngajadwalkeun sareng nyebarkeun tulisan, tautan, poto sareng pidéo sareng kampanye promosi kana sababaraha saluran sosial sareng akun, ditambah ngatur réspon, eusi anu dihasilkeun ku pangguna, koméntar sareng interaksi sareng penggemar. Ku ngahijikeun sadaya paguneman sosial sareng akun kana panganteur tunggal, Paguneman Paguneman ngaheéat waktos pemasar sareng nyayogikeun wawasan anu tiasa ditindak pikeun épéktip ngukur pos Dursasana.
  • CRM sosial - Sistem CRM Sosial anu terintegrasi kalayan lancar pikeun ngatur Kontak Sosial, ngalacak hubungan sareng pangaruh, sareng nargétkeun tawaran khusus sareng komunikasi. Votigo's CRM Sosial ngajantenkeun gampang pikeun ngokolakeun sareng ngajaga pemirsa anu tumuh di jaringan sosial - ti Facebook ka Twitter ka LinkedIn sareng sajabina - dina hiji platform.
  • Aplikasi Dursasana - Sakumpulan aplikasi Dursasana anu beunghar kalebet galeri poto sareng video, kipas eksklusif, jajak pendapat, kupon, sareng seueur deui, masing-masing kalayan tujuan pamasaran anu jelas anu dirancang pikeun ngalibetkeun palanggan anjeun dina waktos anu teras.
  • Analytics - Votigo analytics hayu pemasar sosial gancang ngukur sareng nganilai usaha pamasaran sosial pikeun ngartos kumaha audiénna berinteraksi sareng bisnisna, fokus kana naon anu resonates sareng ngaktipkeun para nasabah, sareng ngaoptimalkeun sumberdaya pamasaran sosial.

Ieu Pendiri Jim Risner ngabahas perusahaan taun kamari:

Votigo ogé ngagaduhan sakumpulan pinuh API anu tiasa anjeun nyiptakeun ujung hareup khusus atanapi ngahijikeun sareng back-end, basis data anjeun, atanapi aplikasi mobile. Anjeun ogé tiasa ngungkit API kontés Votigo, API galéri poto, API galéri video, atanapi nganggo API pikeun éntri, sora, undian, atanapi pangguna.

Abdi nambihan yén Votigo ngajaga blog anu hadé, The Oranyeu Sofa, kalayan tips anu luar biasa ngeunaan cara ngamajukeun, ngiringan sareng ngukur kagiatan pamasaran média sosial anjeun.

One comment

  1. 1

    Nalika anjeun Mésér Facebook Fans jumlah pengunjung kana halaman anjeun sakumaha leresna situs anjeun bakal ningkat, ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun langkung ageung jejaring sosial masarakat pikeun nambahan panghasilan. Sajumlah jalma anu ayeuna beuki ageung ngagunakeun situs jejaring sosial pikeun mésér pikeun kakait sareng babaturanana sareng kulawarga. Kalayan sajumlah pelanggan anu luar biasa muka jaringan unggal dinten anjeun gaduh prospektif anu teu terbatas pikeun nampilkeun perusahaan, jasa sareng barang anjeun ka calon nasabah di panjuru dunya. Mésér penggemar facebook di yourcafefans.,.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.