Ngahijikeun Voucher, Kupon, sareng Solusi Kodeu diskon

kode diskon

Kodeu diskon mangrupikeun cara optimal pikeun ngabujuk pengunjung pikeun nutup. Naha éta diskon massal atanapi ngan pengiriman gratis, diskon tiasa ngajantenkeun sadayana bédana. Baheula, urang ngawangun aranjeunna nyalira nganggo font barkod sareng teras ngalacak aranjeunna ka alamat email. Éta henteu pikaresepeun ... utamina upami anjeun nambihan pajeulitna sababaraha panebusan, ngabagi kode, sareng sajabana Salaku tambahan, fon na tiasa dianggo online pisan, tapi urang kedah ngawangun gambar na sacara dinamis pikeun email.

Voucher, diskon sareng kode kupon sering disiksa, janten platform kanggo nyukcruk aranjeunna penting. Dua sistem anu nembe dibahas dina hiji forum email Abdi kagolong:

iVoucher - Voucher Marketing Platform

iVoucher ngamungkinkeun anjeun ngatur sareng nyebarkeun sadayana kode voucher, kupon sareng diskon tina hiji platform anu di-host.

  • Ngadamel Voucher - Ngawangun voucher pikaresepeun sacara otomatis dioptimalkeun pikeun email, wéb, sosial sareng sélulér nganggo antarbeungeut pangguna na.
  • Nyebarkeun Voucher - Nyebarkeun voucher di sababaraha kanal sakaligus pikeun ngahontal jangkauan maksimum.
  • Candak Data - Data anu dicandak ngalangkungan halaman badarat anu mérek ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngatur hubungan palanggan ti jeroeun platform.
  • Tebus Voucher - Tebus voucher aman sacara real-time, online sareng di toko.
  • ngalaporkeun - Fungsi ngalaporkeun anu lengkep hartosna anjeun tiasa néwak sareng ngatur unggal interaksi palanggan sareng voucher anjeun.

Voucherify - Voucher Marketing API

Pikeun anjeun anu hoyong ngembangkeun solusi anu mantep sareng ngahijikeunana sacara internal, Voucherify nawiskeun tegep API pikeun nuliskeun, ngalacak, sareng nebus kode kupon tina sumber naon waé.

ngajamin

Kalayan REST API na, kode tiasa diintegrasikeun kana situs wéb (sisi klien JS SDK, widget pamayaran voucherify), aplikasi mobile (Android sareng iOS SDK), atanapi back-end (PHP, Ruby, Node.js, Java SDKs, Node .js conto aplikasi) tina platform anjeun. SDK anu mantep sadayana sayogi.

ngajamin api

Pencét pikeun démo langsung:

voucherify-conto

Kéngingkeun GRATIS 3 Bulan Percobaan Voucherify!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.