Voucherify: Jalankeun Promosi Pribadi Sareng Rencana Gratis Voucherify

Voucherify Promosi API

Voucherify nyaéta Promotion and Loyalty Management Software munggaran anu ngabantosan ngajalankeun, ngatur, sareng ngalacak kampanye promosi pribadi sapertos kupon diskon, promosi otomatis, kartu kado, undian, program kasatiaan, sareng program rujukan. 

Promosi pribadi, kartu kado, hadiah, kasatiaan, atanapi program rujukan penting pisan dina tahap awal kamekaran. 

Start-up mindeng bajoang jeung akuisisi customer, dimana launching kupon diskon pribadi, promosi karanjang atawa kartu kado tiasa krusial pikeun mamingan konsumén anyar.

Langkung ti 79% konsumen AS sareng 70% konsumen Inggris ngarepkeun sareng ngahargaan perlakuan individu anu disarengan ku pangalaman e-commerce anu didamel sacara saé.

AgileOne

Salaku basa customer pikeun ngamimitian-up biasana low, upselling mangrupa bagian penting tina strategi. Ngaluncurkeun promosi karanjang sareng bungkusan produk tiasa ngabantosan penjualan pisan. 

Program rujukan penting pikeun ngémutan kecap sareng tiasa janten mesin pertumbuhan pikeun ngamimitian anu gaduh produk anu saé tapi visibilitas rendah (Énergi OVO, contona, dipaké strategi ieu asup ka pasar anyar).

Pamasaran rujukan ngahasilkeun tina 3 dugi ka 5 kali tingkat konversi langkung luhur tibatan saluran pamasaran anu sanés. 92% konsumén ngandelkeun naséhat babaturanana sareng 77% konsumén daék mésér produk atanapi nganggo jasa anu disarankeun ku batur anu aranjeunna kenal.

Nielsen: Percaya dina Iklan

Ieu sumber invaluable konsumén anyar, utamana pikeun bisnis Ecological.

Program kasatiaan sigana sapertos overkill pikeun perusahaan anu ngamimitian tapi tanpa hiji, aranjeunna ngabahayakeun kaleungitan klien anu aranjeunna nahan seueur usaha sareng artos. Leuwih ti éta, malah kanaékan 5% dina ingetan bisa ngakibatkeun saloba 25-95% kanaékan kauntungan.

Voucherify geus ngan diwanohkeun a rencana langganan bébas. Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngamimitian sareng UKM pikeun ngaluncurkeun otomatis, promosi pribadi sareng ningkatkeun akuisisi sareng ingetan palanggan gratis, kalayan investasi waktos pangembang minimum. Rencana gratis kalebet sadaya fitur (kecuali geofencing) sareng jinis kampanye, kalebet promosi pribadi, kartu kado, undian, rujukan, sareng kampanye kasatiaan.

Kami bungah pikeun ngamimitian nawiskeun rencana langganan gratis. Kami yakin éta bakal ngabantosan seueur pamula sareng SMBE pikeun ngamimitian pertumbuhanana sareng kami bagja janten bagian tina éta. Voucherify diwangun ku pamekar, pikeun pamekar sareng kami bungah pikeun nyayogikeun téknologi canggih pikeun sadaya ukuran perusahaan, dina harga anu berpatutan pikeun aranjeunna.

Tom Pindel, CEO Voucherify

The Free Voucherify Plan Fitur handap

  • Sajumlah kampanye anu henteu terbatas. 
  • 100 API nelepon / jam.
  • 1000 API nelepon / bulan.
  • 1 proyék.
  • 1 pamaké.
  • Rojongan komunitas Slack.
  • Infrastruktur dibagikeun.
  • Onboarding timer jasa jeung latihan pamaké.

Salah sahiji conto ngamimitian anu parantos ningkat nganggo Voucherify nyaéta Tutti. Tutti mangrupikeun ngamimitian anu berbasis di Inggris anu nawiskeun platform pikeun jalma kreatif dimana aranjeunna tiasa nyéwa rohangan pikeun kabutuhan kreatif, naha éta latihan, audisi, pemotretan, némbak pilem, siaran langsung, atanapi anu sanésna. Tutti hoyong ngaluncurkeun program rujukan sareng kampanye promosi pikeun naekeun akuisisina sareng peryogi solusi parangkat lunak anu bakal janten pangheulana API sareng pas sareng arsitéktur dumasar microservices ayeuna anu ngagunakeun rupa-rupa platform basis API, sapertos. belang, bagean, ActiveCampaign

Aranjeunna milih angkat sareng Voucherify. Aranjeunna pariksa panyadia parangkat lunak anu pangheulana API tapi aranjeunna ngagaduhan harga anu langkung luhur tibatan Voucherify atanapi henteu nawiskeun sadaya skenario promosi dina pakét dasar. Integrasi sareng Voucherify nyandak tujuh dinten kanggo Tutti, gaduh dua insinyur parangkat lunak dina kapal, diitung ti mimiti padamelan integrasi dugi ka kampanye munggaran tiasa diluncurkeun. Hatur nuhun kana Voucherify, minat kana panawaranana ningkat sareng timna junun nampi publisitas berkat nawiskeun diskon pikeun amal sareng inkubator ngamimitian.

Voucherify Studi Kasus Tutti

Anjeun tiasa mendakan perbandingan detil ngeunaan rencana langganan sareng watesna dina Voucherify halaman harga

Ngeunaan Voucherify 

Voucherify mangrupa promotion API-centric sarta software manajemén kasatiaan nu nyadiakeun insentif pribadi. Voucherify dirancang pikeun nguatkeun tim pamasaran pikeun gancang ngaluncurkeun sareng éfisién ngatur kupon kontekstual sareng pribadi sareng promosi kartu kado, hadiah, rujukan, sareng program kasatiaan. Hatur nuhun kana API-mimiti, diwangun tanpa sirah sareng seueur integrasi anu luar biasa, Voucherify tiasa diintegrasikeun dina sababaraha dinten, pisan ngirangan waktos-ka-pasar sareng ngirangan biaya pangwangunan.

Blok wangunan anu tiasa diprogram ngabantosan ngahijikeun insentif sareng saluran naon waé, alat naon waé, sareng solusi e-commerce naon waé. A dasbor ramah-marketer ti mana tim pamasaran bisa ngajalankeun, ngamutahirkeun atawa nganalisis sakabéh kampanye promosi nyokot beban kaluar tim ngembangkeun. Voucherify nawiskeun mesin aturan anu fleksibel pikeun ningkatkeun tingkat konversi sareng ingetan anjeun tanpa ngaduruk anggaran promosi.

Voucherify ngamungkinkeun perusahaan tina sagala ukuran ningkatkeun tingkat akuisisi, ingetan, sareng konvérsina kawas e-commerce raksasa ngalakukeun, dina fraksi biaya. Nepi ka ayeuna, Voucherify parantos kéngingkeun kapercayaan langkung ti 300 palanggan (diantarana Clorox, Pomelo, ABInBev, OVO Energy, SIG Combibloc, DB Schenker, Woowa Brothers, Bellroy, atanapi Bloomberg) sareng ngalayanan jutaan konsumen ngalangkungan rébuan kampanye promosi di sabudeureun. dunya. 

Coba Voucherify Gratis

panyingkepan: Martech Zone geus kaasup Tumbu affiliate dina artikel ieu.