Rising pasang VR dina Penerbitan sareng Pemasaran

Zeiss VR Hiji

Ti saprak mimiti pamasaran modéren, mérek parantos ngartos yén ngabentuk hubungan sareng pangguna akhir mangrupikeun inti tina strategi pamasaran anu suksés - nyiptakeun hal anu ngagedurkeun émosina atanapi nyayogikeun pangalaman anu sering ngagaduhan kesan anu paling awét.

Kalayan pemasar beuki ngarobah kana taktik digital sareng mobile, kamampuan pikeun ngahubung sareng pangguna akhir dina cara anu jero parantos ngaleutikan. Nanging, janji kanyataanana virtual (VR) salaku pangalaman anu jero bakal aya dina ambang breakout pikeun penerbit, penyiar sareng pemasar. Nyatana, sababaraha pamaén panggedéna dina rohangan média anu teuleum kana téknologi ieu sateuacan kaseueuran konsumen bahkan gaduh headset VR nyalira. Sedengkeun seuseueurna urang Amerika henteu acan nganut ideu pikeun ngajajah dunya maya, média museurkeun waktos sareng usaha dina kumaha ngasupkeun VR dina strategi pangiriman kontén kahareupna - sareng éta wijaksana pikeun para pemasar pikeun ngalakukeun hal anu sami.

Kunaon Nalika penerbit média sareng pemasar milari cara anu sanés pikeun payuneun konsuménna sareng sambung sareng aranjeunna dina tingkat anu langkung jero, naon tempat anu langkung saé pikeun patepung sareng paréntah perhatian ti batan dina jero platform anu lengkep anu tiasa diaksés ti mana waé? Realitas maya nyaéta jawaban na.

Ti acara olahraga dugi ka eusi majalah, VR tech siap pikeun sacara dasarna ngarobih cara konsumen ngalaman média, sareng ieu sababna penerbit sareng pemasar luncat kana papan sateuacan hits adopsi massal:

Ningkatkeun Dongéng

Toko berita sapertos Associated Press jeung The New York Times anu ngahasilkeun eusi VR kaiket kana carita anu narik ati, anu didorong ku émosina. Lénsa réalitas virtual ngajantenkeun palanggan langkung caket kana tindakan anu matak nganyenyeri haté atanapi ngahaneutkeun haté, nyayogikeun pangalaman média anu kasohor dina sinematografi.

Pamasaran mérek tiasa ngajajah kumaha janten bagian tina carita ieu, salaku sponsor atanapi salaku bagian anu jero tina carita éta sorangan. Carita émosional mangrupikeun anu ngajantenkeun papacangan panempo pangluhurna, maréntahkeun saham média sosial, patalimarga sareng koméntar anu mangaruhan pangaruh viral sareng ngajantenkeun jalma-jalma deui pikeun seueur deui.

Ngalangkungan Eusi Digital

jeung 84 persén déwasa Amérika ngagunakeun Internét sareng 68 persén gaduh smartphone, eusi digital nuju dikonsumsi kalayan laju sengit. Konsumén nungtut aksés kana eusi digital sareng panerbit kedah nyumponan kabutuhan konsumén pikeun kepuasan langsung. Kusabab langkung seueur jalma ngarepkeun eusi digital dina ujung jari, aranjeunna ogé bakal milari naon anu salajengna ... dimana VR didamel.

VR nyandak eusi digital ka tingkat salajengna sareng bakal mimiti dianut ku malah ninggalkeun anu tumuh sareng téknologi smartphone sareng média sosial. Ngaliwatan VR, konsumén ieu tiasa ningali eusi dina jalma kahiji, janten bagian tina tindakan sareng - dina sababaraha kasus - janten aub dina "milih petualangan anjeun nyalira" jinis kaayaan.

Eusi Adat

Bayangkeun upami anjeun tiasa "milampah" kana carita sareng milih sudut pandang saha sudut mana sareng anjeun ningali kontén na? VR ngajantenkeun ieu kanyataan sareng panyiar khusus resep kana aspek VR ieu, nalungtik kumaha nerapkeunana kana industri olahraga multi-milyar dolar.

Kipas olahraga disebatna fanatik ku alesan - aranjeunna mangrupikeun dasar tina pemirsa anu satia, gairah anu teras-terasan ngadangukeun tim favoritna dina TV sareng online. Kumaha upami kipas ieu tiasa ngalaman gim di lapangan, ningali éta ku panon gelandang nalika tersinggung, sareng tina korsi dina garis 50 buruan nalika pertahanan? Téknologi VR naratas ngamungkinkeun para penggemar ngalaman gim ku cara anu teu mungkin ku tipi tradisional.

Daripada ngalaman acara olahraga atanapi siaran anu sanés tina sababaraha sudut anu tos ditangtoskeun, VR muka kamungkinan panyawang pikeun ngarobih konténna - sareng sami sareng pangiklan. Pangalaman mérek tiasa dilebetkeun dina dunya VR, nyayogikeun pilihan pikeun naon anu hoyong ditingali ti pangiklan. Haus? A vendor di lapak datang ku interval, nawiskeun mérek khusus inuman sareng ngalayanan tayangan mérek.

VR maénkeun paménta pikeun eusi real-time sareng immersive - dua hal anu ditampi pribumi digital salaku standar média ayeuna. Kajadian langsung, hiji-diménsi masihan jalan ka tilu-diménsi, pangalaman jalma kahiji sareng VR anu mingpin muatanana. Penerbit sareng pemasar anu cerdas tiasa luncat kana kapal pikeun naek gelombang VR, atanapi ngajalankeun résiko tilelep kana dasar laut anu teu aya tungtungna eusi digital standar.

Zeiss VR One Plus pikeun iPhone 6 Series Zeiss VR One Plus pikeun iPhone 7 Series

Panyingkepan: Kami henteu dibales pikeun tulisan éta, tapi kami ngabagi tautan Amazon Affiliate kami Headset VR anu meunang penghargaan Zeiss '.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.