Vungle: Monetisasi Aplikasi Ponsel Anjeun sareng Pidéo Dina-Aplikasi

manuk ambek vungle

Spasi aplikasi sélulér mangrupikeun waktos anu kompetitif sareng dinten-dinten ngadamel aplikasi, ngecas sababaraha artos, sareng ngarep-ngarep anjeun kéngingkeun inpormasi anu jauh di tukangeun urang dina seueur industri. Nanging, pameseran dina aplikasi sareng iklan dina aplikasi terus ngabantosan monetisasi investasi anu luar biasa anu dimangpaatkeun ku pangembang aplikasi sareng aplikasi seluler.

Leuweung mangrupikeun salah sahiji pamimpin di industri ieu, nyayogikeun penerbit SDK anu mantap pikeun iklan pidéo interaktif pikeun monetisasi aplikasi na, sareng nyayogikeun pangiklan video kasempetan anu luar biasa pikeun ngahontal pemirsa mobile anu aktipitas. Sababaraha palangganna parantos ningali kanaékan 10x monetisasi.

Pangiklan gumantung kana téknologi optimasi kréatip Vungle, nargétkeun sareng pangiriman iklan pidéo HD pikeun ngahontal sareng kéngingkeun pangguna anu gaduh nilai luhur saalam dunya. Penerbit top ngandelkeun Vungle pikeun ngajalankeun iklan pidéo interaktif anu ningkatkeun pangalaman pangguna, ningkatkeun papacangan pangguna sareng ngahasilkeun langkung seueur pendapatan. Vungle konsistén urutan nomer # 1 pikeun ingetan pangguna cross-platform ku indéks kinerja mobile industri.

Vungle parantos akumulasi 2.5 juta panémbong video di 20,000 aplikasi mobile kalayan pendekatan campuranna pikeun nerapkeun iklan pidéo kana pangalaman pangguna asli.

CEO Zain Jaffer ngadegkeun perusahaan di 2011 sareng hasil ngalegaan éta di panjuru dunya ngan dina lima taun. Kanyataanna, éta boga ayana penting di Cina (sareng daérah APAC anu langkung lega, pikeun masalah éta), sareng damel sareng pamekar konci sareng mitra pangiklan sapertos Zynga, EA, Smule, Google, Honda, Allstate, L'oreal, Coca-Cola sareng Nissan, Antara séjén.

Vungle nawiskeun pangiklan sareng kabisa pikeun:

  • Tés A / B kréatip anjeun sacara real-time ngalangkungan aplikasi anjeun.
  • Pangguna ajakan pikeun nyandak tindakan anu dipikahoyong kartu tungtung interaktif dina unit iklan anjeun.
  • Mutuskeun dimana pangguna anjeun ningali iklanna panempatan iklan fléksibel.

Ku medarkeun pidéo di-aplikasi kana aplikasi anu aya hubunganana, Vungle tiasa ningkatkeun akuisisi sareng pamasangan pangguna aplikasi sélulér sanés ku nargétkeun pamirsa sareng aplikasi anu sami ngalangkungan mésér iklan anu diprogram. Vungle nawiskeun duanana bursa iklan sareng pasar swasta pikeun ngahontal pemirsa premium dina aktip anu paling panas.

Unduh Vungle's SDK

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.