VZ Navigator ... Abdi gaduh GPS ... Ayeuna Naon ?!

Carita panjang - pondok - telepon abdi rusak. Anu tiasa dikirangan, kalayan asuransi, $ 50 sareng telepon anu diaktipkeun ku GPS $ 30. Pangajaran diajar - Kuring moal nampi asuransi telepon deui.

Kumaha waé ogé, kuring resep pisan kéngingkeun telepon anu diaktipkeun ku GPS. Béja ceuk kuring, 'diaktipkeun'. Dina mode Verizon Wireless leres, éta hartosna anjeun kedah mayar naon waé sareng naon waé. Éta mangrupikeun paket GPS, disebat VZ Navigator nyaéta $ 9.99 per bulan kanggo langganan. Abdi a GIS murangkalih janten kuring kedah nyobian.

Nembongan (sareng asa bébas pikeun menerkeun kuring upami lepat), ieu ngamungkinkeun kuring ngalakukeun sababaraha hal:

  1. Tingali di mana kuring dina peta online anu ngan kuring gaduh aksés salami kuring masihan idin ka diri kuring sorangan. (huh?) Parios screenshot di handap… Kuring terang yén kuring aya di bumi!
  2. Tingali di mana kuring di dina peta dina telepon kuring.
  3. Kirim telepon sanés lokasi kuring ngalangkungan pesen téks (biaya pesen téks lumaku) tapi ngan lamun aranjeunna sareng Verizon ogé.
  4. Unduh pitunjuk tina telepon kuring (teu tina halaman wéb VZ Navigator). Janten langkung gampang dina layar séép éta, leutik.
  5. Milarian barang-barang anu caket sareng peta dina telepon (janten Verizon tiasa kéngingkeun sababaraha pendapatan pariwara pikeun layanan mayar ieu sigana mah).

VZ Navigator

Janten ... upami kuring maot dina mobil anu macét nabrak di kebon jagong di hiji tempat nyalira, 9-1-1 tiasa mendakan kuring. Atanapi panginten upami kuring ditargetkeun ku pamarentah, aranjeunna tiasa mendakan kuring. Tapi barudak kuring? Henteu. Aranjeunna henteu tiasa mendakan kuring sabab kuring henteu tiasa nyebarkeun lokasi kuring dimana waé sacara otomatis di luar jasa Verizon's VZ Navigator.

Verizon… saha waé di Verizon ... upami anjeun maca ieu ... naha anjeun henteu ngan saukur muka ieu pikeun konsumsi masarakat ?! Upami abdi hoyong lokasi kuring umum, kuring kedah tiasa ngirimkeunana di tempat umum. Malah langkung saé, kuring kedah tiasa ngembangkeun aplikasi anu ngagunakeunana. Déwasa! Ku nutup téknologi, abdi moal nyobian sacara ajaib pikeun nyarios sadayana réréncangan abdi badé sareng Verizon sahingga urang tiasa silih kirim lokasi peta. C'mon!

Kuciwa anu sanésna ti panyawat jasa kuring. Iraha kuring bakal diajar?

Hatur nuhun pikeun rington AC / DC, upami henteu, kuring bakal kuciwa pisan.

5 Komentar

  1. 1

    GPS mangrupikeun runtah, kecuali éta aya dina mobil anjeun. Kuring gaduh dina telepon kuring sareng henteu pernah nyobian nganggo éta. Tapi kuring wanoja sareng sok terang dimana kuring ayana. ngabarakatak

    Sajauh Verizon, kuring tiasa ngawartosan anjeun, aranjeunna henteu paduli pisan tentang anjeun atanapi rencana anu anjeun mésér. Palayanan pelangganna mangrupikeun salah sahiji anu paling pikasieuneun nalika ngeunaan jasa sélular.

    Kuring moal ngadorong jasa sélulér pribadi kuring tapi kuring bakal nyarios kieu, batu AC / DC!

  2. 2

    $ 30? Telepon putri abdi nuju aya di fritz, kami gaduh Verizon, sareng telepon anu paling murah anu kuring tiasa kéngingkeun sateuacan Januari nalika kontrakna diperbarui kirang langkung $ 140… .. telepon anu anjeunna namina "ghetto". Abdi henteu percanten sakumaha mahalna telepon upami dugi ka waktosna pikeun ngabéréskeun kontrak anjeun. Teleponna bahkan henteu lami 2 taun deui, ogé.

    Janten, ngawartosan, kumaha anjeun kéngingkeun telepon kanggo $ 30?

    • 3

      'Upgrade gratis' kuring badé janten dina bulan Désémber. Abdi nembé online, milih nomer telepon kuring, sareng milih telepon pamutahiran sareng kuring disayogikeun daptar. Leres, kuring kedah manjangkeun kontrak kuring - ngabdi ka batur ieu sababaraha taun deui.

      Kuring parantos ngantunkeun AT&T sareng sadaya réréncangan anu Sprint benci ... janten kuring teu kénging alternatif.

      Cheers!
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.