Website Jaringan Sosial Wal-Mart gagal. $ 50 kana lulucon pangalusna!

smileyKuring henteu terang yén aranjeunna nyobian! Wal-Kemranjén gagal dina ngawangun situs Jaringan Sosial pikeun Kool Kidz.

Hub nu

Abdi hoyong ngadamel ieu tulisan terbuka kusabab seueur teuing guyonan di dieu. Kumaha upami ieu? Lelucon anu pangsaéna naha halaman wéb jejaring sosial Wal-Mart gagal (sareng panginten saluareun internét sacara umum) kéngingkeun $ 50 dina akun Paypal maranéhanana. Urang bakal lirén kana 101 guyonan sareng sadayana diidinan nempatkeun dina hiji banyolan. Kuring moal ngeposkeun guyonan anu matak nyigeung (kacuali ngan saukur nyerang ka Wal-Mart).

Kuring heula:

1. Kusabab aranjeunna henteu tiasa ngarujuk naon waé pangembang $ 6.00 / jam pikeun dianggo.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hatur nuhun kana salah ketik, email Wal-Mart naroskeun ka sadaya blogger A-list pikeun "naraka promosi" tinimbang "BANTUAN promosi!"

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    "Sigana mah Goodwill ngagaleuh sadayana pamekar wéb anu terampil di daérah éta: nyababkeun proyék jejaring sosial sorangan lirén. Warta anu saé, sapertos biasa, nyaéta 'Day of the Week Underwear' urang sorangan tetep produk anu paling laris salami 10 taun berturut-turut ... " - Walton

  7. 7

    Aduh, eupan balik kuring dipotong. (Madu, aranjeunna shrunk blog abdi).

    3. Kusabab hiji pausahaan anu nyieun duit na ku ngancurkeun komunitas, teu bisa bener nyangka nyieun duit tina ngawangun komunitas.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.