Website Jaringan Sosial Wal-Mart gagal. $ 50 kana lulucon pangalusna!

smileyKuring henteu terang yén aranjeunna nyobian! Wal-Kemranjén gagal dina ngawangun situs Jaringan Sosial pikeun Kool Kidz.

Hub nu

Abdi hoyong ngadamel ieu tulisan terbuka kusabab seueur teuing guyonan di dieu. Kumaha upami ieu? Lelucon anu pangsaéna naha halaman wéb jejaring sosial Wal-Mart gagal (sareng panginten saluareun internét sacara umum) kéngingkeun $ 50 dina akun Paypal maranéhanana. Urang bakal lirén kana 101 guyonan sareng sadayana diidinan nempatkeun dina hiji banyolan. Kuring moal ngeposkeun guyonan anu matak nyigeung (kacuali ngan saukur nyerang ka Wal-Mart).

Kuring heula:

1. Kusabab aranjeunna henteu tiasa ngarujuk naon waé pangembang $ 6.00 / jam pikeun dianggo.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hatur nuhun kana typo, nada email Wal-Mart nyungkeun sadayana blogger A-list pikeun "promosi NERAKA" tibatan "BANTUAN promosi!"

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    "Sigana mah Goodwill mésér sadayana pangembang wéb anu terampil di daérah éta: nyababkeun proyék jejaring sosial nyalira dugi ka lirénna. Warta anu saé, sapertos biasa, nyaéta 'Day of the Week Underwear' urang sorangan tetep produk jual kami salami 10 taun berturut-turut ... ”- Walton

  7. 7

    Aduh, eupan balik kuring dipotong. (Sayang, aranjeunna ngaleutikeun blog abdi).

    3. Kusabab perusahaan anu ngasilkeun artos ku ngarusak komunitas, henteu tiasa ngarep-ngarep ngahasilkeun artos tina ngawangun komunitas.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.