Téknologi Anu Paling Dipaké Anu Paling Diinginkan

Depositphotos 42348941 s

Sababaraha minggu ka tukang, indung kuring ngagaduhan pikasieuneun ku haténa anu ngabutuhkeun anjeunna pikeun nganggo defibrillator sapanjang waktos. Sistem ieu ngawas sareng ngunggah data haténa ngalangkungan sénsor dina rompi, otomatis bakal ngingetkeun upami aya posisi sensor pareum, sareng - nalika serangan jantung - bakal ngingetkeun anu nonton mundur deui sareng éta bakal ngébréhkeun sabar. Barang anu pikasieuneun - tapi ogé tiis pisan. Éta ngamungkinkeun anjeunna sumping dina kunjungan anu penting sareng gaduh sababaraha katenangan yén anjeunna diawaskeun. Éta téknologi anu tiasa dianggo anu leres-leres ngarobih dunya! (BTW: Ibu kuring henteu kedah nganggo deui. Nalika anjeunna balik anjeunna ngalakukeun cathedorization sareng teu aya masalah anu kapendak. Sukur!)

Wearable, situs anu ngabahas téknologi anu tiasa dipaké modis, parantos naros ka ahli téknologi naon jinis téknologi anu tiasa dipakai anu aranjeunna pikahoyong - sareng aranjeunna ngahasilkeun infographic di handap ieu ku réspon. Ieu sanés nyalametkeun kahirupan sapertos Lifevest, tapi téknologi anu tiasa ningkatkeun gaya hirup urang sadayana.

Ironisna, kuring leres gaduh Google Kaca jeung Pebble Watch… Nomer # 1 sareng # 2 dina daptar. Ieu ngan ukur dua sén kuring, tapi kuring parantos lirén ngagem duanana ... éta ngan saukur henteu ningkatkeun épisiénsi kuring ogé henteu ngarobah kahirupan kuring dina sababaraha cara. Jam Pebble ngagaduhan sababaraha fitur kerén ... sapertos nunjukkeun ka kuring saha anu nyauran telepon kuring upami kuring aya di rapat sareng telepon kuring ditolak ... tapi janten gangguan anu langkung ti hiji bantuan. Google Glass ngan ukur henteu ngalakukeun nanaon keur kuring - saur Glasshole mangrupikeun nami anu lucu tapi rada pas pikeun jalma anu kuring ningali ngagem éta. Ngingetkeun kuring ngeunaan kaemutan Bluetooth dimana, bari, sakedik jelema bodo bakal jalan-jalan sareng aranjeunna dina Ceuli sareng katingalina nyarios sareng nyalira di tempat anu paling kasar.

Kuring ngarepkeun naon anu Apple tiasa lakukeun pikeun ngarobih industri ieu. Upami kuring tiasa ngaksés kalolobaan aplikasi kuring tina tampilan rétina dina pigeulang kuring anu raoseun dibaca (tibatan tampilan Pebble anu katingalina sapertos layar Nintendo yuswa 20 taun), kuring panginten hoyong leres-leres nganggo alat éta upami katingalina saé sareng jalan hébat. Saur urang urang masih panjang jalan! Naon anu anjeun pikirkeun?

paling-dipikahoyong-ageman-téknologi-wangsit-ti-industri-ahli-babak-up

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.