Entong Nyéépkeun Seueur dina Desain Wéb anjeun

Desain web

Seueur réréncangan kuring mangrupikeun desainer wéb - sareng kuring ngarepkeun aranjeunna henteu janten kesel dina pos ieu. Mimiti, hayu atuh mimitian ku nyarios yén desain wéb anu hébat tiasa gaduh pangaruh anu signifikan kana jinis klien anu anjeun pikaresep, tingkat réspon tina prospek anu ngeklik, ogé total pendapatan perusahaan anjeun.

Upami anjeun yakin produk anu saé atanapi kontén hébat tiasa ngungkulan desain anu goréng, anjeun salah kaprah. The balik kana investasi dina desain hébat parantos kabuktosan teras-terasan. Éta leres-leres patut waktos sareng biaya.

tema rokét.pngÉta nyarios ... desain hébat henteu kedah ngarugikeun anjeun seueur, sanaos. Sistem manajemén kontén wéb modéren sapertos WordPress, Drupal, Django, Joomla, Magento (pikeun dagang), Mesin Éksprési, sareng sadayana sadayana ngagaduhan mesin téma anu éksténsif. Aya ogé seueur kerangka desain wéb, sapertos YUI Grids CSS, pikeun situs anu didamel tina corétan.

Kauntungannana ngamangpaatkeun sistem ieu nyaéta anjeun tiasa hemat pisan waktos wéb sareng desainer grapik anjeun. Desain wéb propésional hargana $ 2,500 dugi ka $ 10,000 (atanapi langkung gumantung kana portopolio sareng référénsi agénsi). Seueur waktos éta tiasa dianggo dina ngembangkeun tata ruang halaman sareng CSS.

woothemes.pngDaripada mayar perenah sareng CSS, naha henteu milih tina rébuan téma anu parantos diwangun sareng ngan saukur dianggo seniman grafis anjeun dina desain grafis? Megatkeun desain anu hadé anu diwangun dina Photoshop atanapi Illustrator sareng nerapkeunana kana téma anu tos aya waktos anu langkung alit tibatan mendesain sadayana ti mimiti.

Kauntungan tambahan tina ngagunakeun pendekatan ieu nyaéta tata perenah tiasa mangaruhan optimasi mesin pencari ogé kagunaan - hal anu pamekar téma biasana ati-ati sateuacan aranjeunna nyebarkeun sareng ngajual téma online. Kusabab seueur pamiarsa kuring anu pangguna WordPress, salah sahiji situs anu kuring resep pikeun ieu nyaéta WooThemes. Kanggo Joomla, éta RocketTema ngagaduhan pilihan anu hebat.

Hiji nasihat tambahan, nalika anjeun ngalanggan atanapi mésér téma ieu - pastikeun kéngingkeun lisénsi pamekar. Lisénsi pamekar dina WooThemes sakitar dua kali biaya (masih ngan ukur mimiti $ 150!). Ieu nyayogikeun anjeun file Photoshop anu saleresna pikeun nyayogikeun seniman grafis anjeun pikeun ngarancang!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kadang webmasters teu cacah dina sabaraha waktos recreating roda. Ngagunakeun témplat sareng siap-siap Téma mangrupikeun kasempetan anu saé sareng kadang GRATIS. Anggo waé!
    pos hébat. Bakal balik deui pikeun apdet langkung.
    Hatur nuhun AdWooz

  3. 3

    Kuring sagemblengna satuju kana ieu. Salaku perusahaan dumasar kana desain, kami nyobian nganggo téma ogé kode khusus pikeun harga desain halaman wéb langkung murah.

  4. 4

    Jigana gumantung kana naon parusahaan situs keur dirancang.

    Kuring satuju yen aya loba témplat hébat kaluar aya nu bisa nyieun mungkin nyieun hiji ramatloka nice-pilari on mirah. Heck, blog kuring sorangan 100% template sareng kuring resep!

    Sanajan kitu, template bisa jadi teu salawasna dianggo pikeun badag, pausahaan leuwih husus atawa hiji kalawan kaperluan husus yén situs citakan bisa jadi teu alamat.

    Alami, kuring bias saprak agénsi kuring nyiptakeun "mahal" ramatloka custom-dirancang 🙂

    Najan kitu, urang geus diusahakeun kaliwat ngagunakeun témplat pikeun klien kami sarta lolobana waktu, maranéhna rék tweak eta, ngarobahna, sarta "nyieun eta unik" na ends up jadi desain custom atoh.

    Salaku tambahan, urang jaga pisan pikeun mastikeun yén merek perusahaan leres-leres ditingali dina desain halaman wéb. Ieu henteu gampang dilaksanakeun nalika nganggo témplat.

    Tungtungna, kalolobaan klien kami nganggo aplikasi wéb khusus dina situsna sapertos pendaptaran acara, katalog produk rumit, sareng alat pamasaran pikeun ngatur kampanye. Departemén pamasaran di perusahaan sapertos kieu gumantung kana kami pikeun ngarancang halaman wéb anu mangrupikeun penyuluhan anu lancar tina merek perusahaan anu tos aya. Situs kawas kieu merlukeun karajinan jeung Polandia pikeun mastikeun yén komponén ieu seamlessly terpadu jeung kuring teu ngarasa yén citakan bakal nyugemakeun dina kasus ieu.

    Naha situs khusus "mahal" kanggo sadayana? No Sanajan kitu, ngan pastikeun uninga klien Anjeun. Kadang-kadang citakan téh rupa. Dina waktos sanés, éta patut waktos tambahan sareng investasi pikeun ngadamel situs unik anu leres-leres ngagambarkeun merek perusahaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.