Berita hébat! Teu aya Anu terang Saha Anjeun!

Patronpath geus ngembang! Hatur nuhun kana sababaraha padamelan anu luar biasa ku staf Dukungan Penjualan urang, Penjualan sareng khususna CEO kami - Patronpath nuju gerak. Nalika kuring mikirkeun Parangkat Lunak salaku Layanan, teu aya conto anu langkung saé tibatan mesen online pikeun industri jasa tuang.

I dimimitian ku Patronpath dina bulan Agustus taun ieu. Padamelan parantos nangtang. Tim pamekaran urang kedah nungkulan sababaraha padamelan anu hésé pisan tapi tetep nganteurkeun. Ogé, aya tantangan dina ngarobah sababaraha paradigma dina industri réstoran.

Kami ngaluncurkeun integrasi sareng sababaraha padagang POS sakaligus ngalangkungan kerangka POS anu diwangun taun ka tukang. Kami parantos ngalengkepan integrasi Pusat Telepon Perusahaan. Minggu ayeuna, urang nuju nyobian Antarmuka Pamaké anyar anu bakal janten buruan game di industri. Kami henteu ngalambatkeun - kami ngebut! Kami nyéwa Manajer Akun anu munggaran.

Kami sacara harfiah ngagaduhan mitra anu damel sareng kami sareng ngalayanan palanggan ti sakumna nagara sareng di sakumna dunya. Pikeun ngalacak proyék kami, kami nganggo kombinasi Basecamp (enya, Basecamp NA) jeung Google Apps pikeun Usaha Leutik.

Nalika kami nganggo Outlook sacara internal pikeun email, kami parantos ngaluncurkeun almenak dibagi pikeun ngalacak palaksanaan klien kami. Kami nganggo Google Docs pikeun ngabagi sareng kolaborasi dina dokumén sareng spreadsheets. Ieu jauh ngahontal kaunggulan tibatan ngirim spreadsheets ku email sareng nyobian tetep dirobih.

Google Aplikasi

Google docs mangrupikeun gabungan tina wiki sareng Microsoft Office sadayana dina hiji. Anjeun tiasa masihan jalma ti jero domain anjeun atanapi di luar domain anjeun ku tingkat aksés sareng kolaborasi aksés. Kami henteu ngagaduhan kirang ti 10 perusahaan anu ngagaduhan aksés kana dokumén anu béda - kalayan jalur audit sareng riwayat dina masing-masing. Mangrupikeun sumber anu luar biasa anu kuring bakal daék dilaksanakeun sareng perusahaan ukuran naon waé. Anjeun bahkan tiasa gaduh obrolan téks dina spreadsheet anjeun!

Dupi anjeun kantos nguping Google Apps?

Janten ... éta mangrupikeun berita anu pikaresepeun dinten ayeuna nalika NPD ngumumkeun yén 73% jalma henteu terang yén Google Docs aya. 94% bahkan henteu terang yén aya suite produktivitas wéb di ditu. Sababaraha urang dina industri desktop tingled ku bungah - aya anu nyebatkeun éta pupusna App Wéb.

Pikeun aranjeunna tina us jero nu Software salaku Service hiji industri, stats ieu nempatkeun seuri dina ramo urang. Sugan malah nyengir lébar. Teu aya anu terang yén kami aya di dieu - tapi kami nuju tumuh. Kami henteu ngan ukur tumuh, tapi urang ngabeledug.

Hayu urang tingali ieu cara anu béda.

Naha 73% nyarios yén aranjeunna terang ngeunaan Google Dokumén tapi henteu nganggo éta? Nope.
Naha 94% nyarios yén aranjeunna terang ngeunaan aplikasi produktivitas online tapi henteu nganggo éta? Nope.

Aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu kantos nguping. Oh budak lalaki!

Upami anjeun henteu pikir ieu mangrupikeun telepon pikeun pamasaran sareng kasempetan anu luar biasa pikeun kamekaran ... anjeun panginten damel di industri parangkat lunak desktop. Sanés pupusna, kalahiran!

Paralelel antara parangkat lunak Kantor Produktivitas sareng parangkat lunak sanés salaku aplikasi jasa aya di dinya. Teu aya anu terang yén kami aya di luar angkasa, ogé. Kaseueuran réstoran sareng ranté yakin yén aranjeunna kedah ngawangun sistem nyalira atanapi ngandelkeun ka vendor POS na. Abdi hoyong yakin yén 99% industri urang henteu terang yén kami aya di sakitar.

Kami ngaraosan!

5 Komentar

  1. 1

    Sapuk. Sigana mah anéh jalma ngagunakeun survey pikeun ngucapkeun pupusna Office 2.0. Sareng tetep diémutan yén survey henteu nyarios nanaon tentang sabaraha urang anu ngagunakeun jasa, atanapi naha éta sakuduna.

    • 2

      Kuring anggap teu aya anu ironis kanyataan yén halaman wéb anu disebut "Microsoft Watch" ngagaduhan sudut kiamat sareng muram dina survey ieu. Lucu teuing ... naha aranjeunna kantos nguping ngeunaan Live Office?

  2. 3
    • 4

      Hei SBM,

      Leres, situs kami leres-leres dahsyat! (Éta parantos sateuacan kuring) Kuring parantos ngarengsekeun desain ulang situs sareng ayeuna nuju dikembangkeun ... urang parantos sababaraha minggu!

  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.