Awas, kadieu Flex!

Babaturan kuring, Bill Dawson, parantos maén sareng Flex ti saprak orok. Anjeunna kacang Macromedia (perhatoskeun kuring nyarios Macromedia, sanés Adobe… Tingali gambarna dina démo na anjeun bakal ningali sabaraha anjeunna pines pikeun Macromedia).

Flex

Bill ngembangkeun aplikasi di luhur ngeunaan 25 garis ringkes tina kode anu dilebetkeun kana XML (MXML). Wah. Anjeunna nyerat ngeunaan éta dina tulisan pang anyarna sareng demo langsung sareng koméntar anu tiasa diunduh. Bayangkeun naon ieu anu bakal dicandak dina basa pamrograman anu sanés ... aya anu nyandak?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.