Curug vs Mesin Cuci: Pandangan Ngatur Produk

Lisa Reichelt nempatkeun babarengan hebat ieu ngawakilan pikeun IA puncak:

FYI: IA = Arsitéktur Informasi, UCD = Desain Dipuseurkeun Pamaké

Pikeun anu manajer produk perangkat lunak di luar sana, kuring pikir ieu mangrupikeun presentasi anu hadé dina metodologi anu hadé pikeun pamekaran produk parangkat lunak. Kami parantos berjuang sareng pendekatan curug nalika kuring damel sareng transisi kana pendekatan ieu - sanaos kami henteu pernah ngaidentipikasi salaku pendekatan "Mesin Cuci".

Tayangan slaid ieu saderhana sareng akurat. Kalemahan curug ironis ... cai diarahkeun, teu tiasa dieureunkeun, sareng ngalir dina hiji arah. Anjeun moal terang pisan naon jinis anu badé aya di handapeun usum gugur!

PS: Abdi resep téhnik post-it / photo tina presentasi ogé! Béda pisan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.