Waze Lokal: Hayu Pembalap Waze Ningali Usaha anjeun Nalika Aranjeunna Di Sakitar

latar waze

Unggal-unggal kuring asup kana mobil kuring, anu mimiti kuring lakukeun nyaéta nyambungkeun telepon kuring sareng muka telepon Aplikasi Waze. Éta ngalangkungan sadaya fitur Google (anu gaduhna) sareng moal ngilangkeun anjeun sapertos Apple ... sadayana nalika bahaya ngabahas sareng pangunjung di jalan. Upami anjeun ngagaduhan kaki anu beurat sareng mendakan anjeun kéngingkeun tikét, éta ngabantosan pisan sabab anjeun duaan tiasa ngalaporkeun sareng ningali sarap laju anu dilaporkeun. The pulisi nganggap hina Waze.

Waze nawiskeun bisnis pisibilitas langkung luhur sareng Waze Lokal. Siapkeun anggaran harian sareng kategori bisnis, sareng bisnis anjeun diwanohkeun ka puncak hasil pamilarian driver. Palanggan caket bisnis anjeun ogé kakeunaan pin mérek éta nandaan lokasi anjeun dina peta. Nalika pangguna némpél hasilna, aranjeunna disayogikeun langkung seueur inpormasi sareng dipenta pikeun nganapigasi atanapi nyimpen lokasi.

Waze Lokal nyayogikeun dasbor dimana usaha tiasa:

  • Tingali jangkauan unggal dinten bisnisna
  • Dursasana lagu, kalebet navigasi sareng hemat
  • Perbarui kreatif kampanye, lokasi bisnis, sareng anggaran

Harga mangrupikeun modél CPM sakedik $ 2 sapoé sareng ditagih bulanan ka kartu kiridit anjeun.

Ngadaptarkeun Usaha anjeun

Upami anjeun bisnis sareng langkung ti 10 lokasi, anjeun ogé tiasa ngamanpaatkeun Iklan Waze. Antarbeungeutna nawiskeun pin mérek, pangambil layar layar sélulér, panah, sareng panempatan hasil teangan anu kasohor dina aplikasi mobile. Anjeun ogé tiasa nargétkeun jinis supir sareng dimana aranjeunna nyetir, sareng naon anu lumangsung di sakurilingna (sapertos cuaca!).

Iklan Waze

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.