Urang Sadayana Aneh

urang sadayana anéh

Pas kuring ningali yén ukur aya salinan terbatas tina Urang Sadayana Aneh kaluar pikeun dijual, abdi terang kuring kedah mesen salinan. Ieu mangrupikeun buku pangénggalna Seth Godin sareng éta mangrupikeun manifesto anu saé.

Tina panangan jero: Argumen Godin nyaéta pilihan pikeun ngadorong urang sadayana ka arah normal universal ngan ukur pikeun ngajual langkung seueur sampah ka balaréa boh henteu épisién sareng lepat. Kasempetan pikeun waktos urang pikeun ngadukung anu anéh, pikeun ngajual anu anéh sareng, upami anjeun pikahoyong, janten anéh.

Ngiringan eusi nyaéta diagram ieu anu ngagambarkeun naon anu Seth Godin ngajelaskeun. Globalisasi, distribusi anu murah, sareng komunikasi anu ningkat parantos ngajantenkeun urang sadayana janten anéh sapertos urang saleresna nyaéta. Kami henteu kedah normal - urang tiasa mendakan jalma-jalma anu gaduh minat, hobi sareng selera sapertos urang ti sagala penjuru dunya.

inohong normal urang sadayana anéh

Sakumaha lumaku pikeun pamasaran modéren, pesen tina buku éta penting dina pendapat abdi. Teuing di luar sana anu ngamanpaatkeun média sosial salaku ngan saluran sejen. Éta pernyataan anu kuring kantos nguping sareng éta leres-leres lepat. Éta hungkul ngan saluran sejen nalika anjeun hoyong nyéépkeun waktos anjeun nyobian ngajual hiji jalan ngalangkungan éta. Sasaran kaluar sanes taktik idéal kalayan média sosial.

Perusahaan gaduh sumber daya sareng kasempetan kanggo nyayogikeun aneh sareng tempat kanggo kumpul, ngabagi, sareng komunikasi. Char-Broil urang komunitas sosial sanés ngeunaan ngajual grills, éta ngeunaan ngahijikeun komunitas jalma anu karep ku grilling ampir agama. Sakali komunitas éta subur, aranjeunna ngahargaan mérek anu masihan aranjeunna kasempetan sareng, pamustunganana, penjualan bakal nuturkeun.

Tempat perusahaan anjeun ngembangkeun pikeun anéh pikeun ngatur bahkan henteu kedah aya hubunganana sareng produk atanapi jasa. Perusahaan sanés ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngabina rapat sosial di sakitar komunitas, amal, acara atanapi tujuan umum anu sanés.

Agénsi kami nginvestasikeun pisan kana blog ieu, séri pidéo kami, acara radio kami, sareng nyokong acara régional sareng nasional anu udagan jalma anéh sapertos urang anu resep ngungkit téknologi pikeun pamasaran. Kami anéh ... urang langkung resep nyarios kode, API, aplikasi béta, analytics sareng otomatisasi tibatan topik pamasaran anu sanés. Urang henteu nyarios seueur perkawis berita Facebook, Google+ atanapi Twitter… topik-topik na biasa sareng anjeun tiasa mendakan sababaraha ratus blog berjuang pikeun lalu lintas éta!

Urang bakal tetep anéh.

Naon buku hébat. Abdi resep buku anu netelakeun naon anu urang lakukeun sareng ngadorong urang pikeun damel langkung saé. Sakumaha nyatakeun Seth, Tujuanana nyaéta pikeun milarian sareng ngatur sareng ngalayanan sareng mingpin hiji suku jalma, nganut kaanehanna, henteu merjuangkeun éta. Kuring miharep kami terus ngalakukeun éta!

Pikeun neraskeun ngabina paguneman ieu, punten gabung halaman Meetup kami sareng langganan buletin kami (di luhur). Anjeun henteu kedah ti Indianapolis sanaos acara régional sadayana dipasang di dinya. Urang badé badé ngamimitian sababaraha halaman wéb sareng acara maya sanés - panginten anu munggaran, sapertos Proyék Domino pamundut, nyaéta ngabagi sareng ngabahas buku ieu!

2 Komentar

  1. 1

    Sigana pisan pikeun kuring sapertos hal-hal anu diomongkeun Dan Kennedy dina pidéo panganyarna na. Abdi yakin upami langkung seueur usaha / pamilik usaha lirén nyobian janten sapertos anu sanés sareng museurkeun kana kualitas unikna sareng ngabagi carita sareng sudut pandang anu unik, maka aranjeunna bakal ningali merek anu leres muncul sacara otomatis sareng organik. Buku ieu sareng Dan sigana mastikeun ieu. Abdi kedah nyandak salinan buku Seth!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.