Urang Badé ka Da Supa Bowl!

Murangkalih lalaki, tagihan, sareng réréncangan na, Jared, ngempelkeun nomer sakedik ieu minggu ayeuna ... "We Goin to da Supa Bowl!" Bill nyaéta gitar sareng campuran, Jared mangrupikeun sora anu luar biasa, sareng Katie henteu nyanyi sakedik cadangan.

[audio:http://www.billkarr.com/mp3s/We%20Goin%20to%20da%20Supa%20Bowl.mp3]

Ieu kanggo rerencangan abdi di Colts, Pat sareng AJ. Putra abdi anu saé pisan dina hal ieu! Upami anjeun resep, anjeun tiasa ngaunduhna di dieu:

Urang Badé ka Da Supa Bowl!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.