Naon Konperénsi Lemah Ngayakeun Anjeun?

Naon konferensi lemah ngarugikeun anjeun?

Abdi teu tiasa nyarios sabaraha kali kuring dina telepon konperénsi anu nyéépkeun waktos. Naha éta mangrupikeun parangkat lunak glitchy, presenter anu teu siap, atanapi musibah audio, éta nyéépkeun seueur waktos sareng sumberdaya. Sareng pastina henteu ngabantosan nalika kuring rumaos sapertos kieu kajantenan langkung ti 30 persén waktos.

Unggal rapat — online atanapi sacara langsung — mangrupikeun inpormasi anu dilakukeun ku perusahaan dina waktos, artos sareng sumberdaya. Naha éta investasi tétéla janten anu saé-upami nilai ngalangkungan biaya-gumantung kana hasil rapat.

Naha anjeun terang yén usaha alit nyéépkeun $ 37 milyar unggal taun dina rapat anu teu perlu? Pikirkeun éta pikeun menit. Unggal waktos anjeun linggih dina rapat anu henteu ngahasilkeun, perusahaan anjeun sacara harfiah kaleungitan artos. Sareng kuring badé nangtoskeun yén seueur rapat anu anjeun hadir katingali henteu ngahasilkeun. Salaku pamilik bisnis, ieu ngajantenkeun kuring ngorejat.

Kalayan jumlah artos anu dihabiskan dina rapat anu teu produktif unggal taun, endah pisan janten sakedik anu nyobian ngalereskeun masalah. Naha anjeun ngagaduhan pedoman pikeun kumaha rapat kedah dilakukeun? Naha unggal rapat ngagaduhan tujuan? Naha jalma-jalma ngadelegkeun sareng nuturkeun saatos rapat? Upami anjeun ngajawab "henteu" kana salah sahiji patarosan ieu, maka éta waktuna pikeun ngaevaluasi kumaha rapat dilakukeun dina bisnis anjeun.

Seueur usaha henteu terang sabaraha artos aranjeunna nyéépkeun dina rapat anu teu produktif unggal taun. Kami damel sareng urang téknologi kolaborasi sponsor ReadyTalk pikeun ngembangkeun kalkulator interaktif anu bakal nunjukkeun saleresna sabaraha anu anjeun balanja sareng naon konperénsi anu lemah pikeun anjeun. Pikeun barang anu langkung seueur, parios milikna perpustakaan sumberdaya endah.

Cobian Kalkulator Konperénsi Lemah ReadyTalk ku ngaklik tautan di handap, sareng mimitian ngalereskeun rapat anjeun ayeuna!

Anggo Kalkulator Konperénsi Lemah

Panyingkepan: ReadyTalk mangrupikeun nasabah ti DK New Media!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.