Strategi Anu Ngabunuh Eusi Pamasaran Eusi anjeun #CONEX

Musuhan Eusi

Kamari kuring ngabagi sabaraha kuring diajar ngeunaan ngawangun strategi ABM di CONEX, konperénsi di Toronto sareng Uberflip. Dinten, aranjeunna narik sadayana halteu ku nyandak unggal superstar pamasaran anu ditawarkeun industri - Jay Baer, ​​Ann Handley, Marcus Sheridan, Tamsen Webster, sareng Scott Stratten pikeun sebutan sababaraha. Nanging, getaran sanés kontén khas anjeun cara-cara sareng tipna.

Éta ngan ukur pendapat kuring, tapi diskusi dinten ieu langkung seueur ngeunaan jujur ​​sareng kumaha anjeun ngamekarkeun kontén anjeun - ti prosés, dugi ka mana transparan anjeun, kumaha anjeun analisa pemirsa anjeun, dugi ka étika bisnis anjeun.

Sawala dimimitian ku Pendiri Uberflip Randy Frisch ngabagi statistik anu pikasieuneun sareng optimis ngeunaan kontén. Anjeunna ngagunakeun analogi anu saé (kumplit sareng pidéo) putrana nyobian maénkeun lagu Justin Bieber ngalangkungan telepon sélulér, Sonos, sareng Google Home. Ngan hiji anu nyayogikeun langsung - Google Home. Analogina: Putrana Randy milari kontén anu sayogi dina sadaya sistem, tapi ngan ukur hiji anu ngajantenkeun saderhana pikeun mendakan sareng ngupingkeun.

Ieu dunya anu urang hirup sareng intina disetir balik sadidinten.

  • Tamsen - indit kana detil hébat dina ngembangkeun a Eusi Remix Matrix anu nyayogikeun inpormasi anu ngawangun jembatan antara prospek anjeun sareng anjeun. Éta ngajentrekeun tujuan, masalah, bebeneran, parobihan, sareng tindakan anu diperyogikeun pikeun ngahontal pemirsa éta.
  • témbal - pasang acara anu ngahibur sareng pikaseurieun anu nunjukkeun kumaha étika anu pikareueuseun dina pamasaran, dimana perusahaan nyebarkeun strategi anu kurang hadé (sapertos berita anu salah) pikeun ngahontal kauntungan jangka pondok bari ngancurkeun reputasina. Salaku témbal nempatkeunana:

Étika sareng integritas sanés sumber daya anu tiasa dibaharukeun.

@unmarketing témbal Stratten

  • raka - lebetkeun presentasi gancang-gancang, anu ngingetkeun urang yén bebeneran sareng kajujuran anu dipikahoyong unggal palanggan nalika aranjeunna milari inpormasi dina halaman wéb anjeun, tapi aranjeunna jarang mendakan inpormasi kritis (sapertos harga). Anjeunna ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa ngajawab patarosan sacara jujur, sareng jero, bari henteu nempatkeun perusahaan anjeun dina résiko. Sabalikna, anjeunna nunjukkeun kumaha anjeun tiasa nangtung di luhur industri anjeun ngan ukur ku ngajawab patarosan anu dipikahoyong ku prospek online.

Karep anu ditingalikeun ku unggal panyatur dinten ayeuna nyarioskeun carita anu sami ... pamasar eusi ngabunuh usaha ku pangalaman eusi lemah anu lemah anu ngan saukur henteu mindahkeun jarum. Sadayana konsumén sareng bisnis nalungtik sareng nyetir perjalanan palanggan masing-masing unggal dinten. Nalika perusahaan ngalakukeun éta leres, aranjeunna ngadukung konsumén pikeun cocog diri sareng nutup jual tanpa ampir interaksi. Tapi nalika perusahaan ngalakukeun éta lepat, seuseueurna sumberdaya anu luar biasa aranjeunna investasi dina kontén leungit.

Nalika urang nuju ngembangkeun kontén pikeun klien kami, kuring netelakeun yén anu tiasa ditepikeun ngan ukur sapersepuluh karya. Kami ngagunakeun panaliti, juru dongéng, désainer, videografer, animator, sareng sumber sanés anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun konténna. Kami nalungtik mediums sareng pemirsa dimana nempatkeun sareng ngamajukeunana. Kami nganalisis persaingan, bisnis, anu nyandak kaputusan anu sabenerna, sareng unggal aspék kumaha perjalanan sapertos sateuacan unggal muka kalimat anu munggaran.

Éta kaulinan panjang. Kami henteu maén pikeun hit, kami maénkeun lumpat ... pikeun meunang. Sareng pikeun menangkeun, para pemasar kedah mastikeun yén perusahaanna dianggap jujur, dipercaya, berwibawa, sareng siap ngawula. Sareng nalika urang ngalakukeun éta leres, urang ngéléhkeun unggal waktos.

Musuhan Eusi

Henteu aya jalan kuring tiasa ngeureunkeun tulisan ieu dina dinten di CONEX tanpa disebatkeun Musuhan Eusi. Kalayan host anu luar biasa Jay Baer, ​​sési ieu mangrupikeun kagiatan paling lucu, paling kreatif anu kantos kuring saksian dina konperénsi. Bravo pikeun CONEX pikeun ngahasilkeun anu luar biasa ieu pangalaman.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.