Kuring Percaya kana Wéb 3.0!

Depositphotos 26121299 s

Geser ieu sigana bakal ngahasilkeun rintih sareng rintih nalika kuring ningalikeun di payuneun sasama téknologi. Kuring kedah ningalikeun, sanaos. Aya gerakan anu bijaksana pisan dina wéb kapungkur. Kami kagungan Wéb 0.0 anu dasarna mangrupikeun papan téks sareng buletin. Émut jaman harita? Ngantosan gambar na dimuat garis ku garis sareng modem baud 1200 anjeun! (Leres, kuring terang kuring parantos sepuh!)

Riwayat Wéb

Web 1.0 leres-leres janten jaman hoard sareng kontrol. AOL (émut 'lebetkeun kecap konci KACAPI) ngagaduhan cekelan anu hébat dina net sareng langkung seueur situs gateway anu muncul dina Internét. Upami anjeun hoyong batur mendakan anjeun, hargana mahal pisan sareng iklan spanduk dina halaman wéb régional.

web3

Wéb 2.0 masih mangrupikeun jaman pangendali - tapi ayeuna mesin pencari, nyaéta Google, gaduh patalimarga wéb. Kami masih dina Web 2.0 ayeuna - upami situs anjeun badé dipanggihan, langkung saé anjeun kéngingkeun dina hasil pamilarian. Wéb sosial ayeuna mimiti muncul, sanaos. Jalma-jalma nuju ngarakit sareng ngabagi tetengger ngaliwatan aplikasi mikro-blogging sareng tetengger sosial.

Wéb 2.0 ningali turunna ngabagi file peer-to-peer ogé. Napster digulingkeun sareng peretas, kurupuk sareng maling kedah turun ka jero taneuh. Server proxy sareng torrents anonim ngalangkungan The Pirate Bay parantos ucul ti payun sabab 'gratis' tetep harga Internét.

Wéb 3.0 = Ngadominasi Milarian Dominasi

Wéb 3.0 salajengna, sareng kuring yakin éta tiasa janten Wild West sadayana deui! Mesin pencari ati-ati nalika masarakat ngatur diri, ngabagi konténna ngalangkungan syndication (Semantic Web), jaringan mikro, sareng aplikasi hibrid anu dijalankeun sareng offline sareng dilebetkeun panggunaan mobile.

Wéb 3.0 = Piracy

Sora kuring nyaéta bajak laut bakal ngahasilkeun kabisat BESAR nalika pamrosésan peer-to-peer leres janten biasa ngalangkungan alamat IP anu janten langkung statis dina jaringan bumi bandwidth-luhur. Dina dinten Napster, peer-to-peer leres-leres hartosna peer-to-Napster-to-peer. Napster mangrupikeun gerbang pikeun sadaya komunikasi. Taruhan kuring aya dina jaringan mikro dimana anjeun tiasa ngaitkeun aplikasi anjeun sareng rerencangan anu dipercaya sareng ngirim file tanpa aya palanggan (di luar ISP anjeun) anu terang. Payil nyalira bakal teu dikenal, sanaos ngalangkungan sababaraha metode énkripsi anu keren.

Kalayan kecap séjén, biasa dibagi CD sareng drive musik antara mahasiswa ayeuna bakal ngalih kana aplikasi anu ngamungkinkeun dibagi tanpa aya anu ngahalangan. Tekanan ti industri Musik sareng Pilem dina pamaréntah bakal BESAR pikeun tiasa nénjo jaringan asal kami pikeun nyobaan ngalacak sareng ngahukum gelombang bajak anyar ieu. Sing salamet!

Wéb 3.0 = Iklan Langsung

Marengan turunna dominasi mesin pencari, munculna iklan 'dikelola sacara mandiri' ogé bakal tumuh. Henteu deui Google bakal ngaleungitkeun transaksi antara pangiklan sareng penerbit, téknologi anyar bakal ngijinkeun Pangiklan pikeun ngatur iklanna nyalira dina penerbit anu dipikahoyong - sareng penerbitna bakal dibayar langsung.

5 Komentar

  1. 1
    • 2

      Parangkat lunak salaku Layanan pasti maéhan bug pembajakan ... Sigana mah salajengna bakal aya aplikasi anu nyusup kana aplikasi SaaS. Nalika kuring nyawalakeun pembajakan - kuring kedahna nyarios yén kuring hartosna terbatas kana média sapertos musik, pidéo, jst.

      Wawasan anu saé, hatur nuhun!

  2. 3

    Hei aya Doug,

    Abdi resep pandangan anjeun sareng pandangan anjeun dina kotak surat kuring sapopoé. Hatur nuhun pisan!

    Nembe ayeuna kuring kantos nguping sababaraha raket ngeunaan wéb 3.0. Janten, postingan anjeun tepat waktos. iTunes nunjukkeun yén jalma-jalma bakal bungah mésér kontén dina lempeng sareng sempit upami pangalaman 'mayar kanggo' langkung saé tibatan bajak laut 'pangalaman'. (iTunes ayeuna pangecér musik nomer 1 di Amérika Serikat)

    Kuring anggap yén eusi bajak laut mangrupikeun tingkat kaayaan 'kaayaan manusa' tapi kuring hoyong terang naon anu anjeun pikirkeun perusahaan sapertos Apple bakal dilakukeun ku Web 3.0, sigana kuring nganggap yén aranjeunna bakal ngamimitian ngalakukeun sesuatu 2.0!

    Kuring kantos nyerat blog Foodie ngeunaan kota anu ayeuna kuring damel, Kyoto. Kuring ngamimitian sakitar 8 bulan kamari. Kuring parantos ngarujuk kana situs anjeun sareng kamajuan sababaraha kali dina jangka waktu éta. Ayeuna kuring dugi ka titik anu kuring hoyong jantenkeun waktos perdana. Kami ngalakukeun survey promosi sakedik sareng masihan hadiah pikeun ideu anu saé. Eureun upami anjeun resep, sareng parios tuangeunana! Kami parantos ngagaleuh sirah lauk dicincang, racun pufferfish fin dibakar sareng dituruban demi panas, sareng sajabina.

    Pariksa di dieu: Survey KyotoFoodie 'Win Junk'.

    Wéb 3.0 badé janten 'Wild West sadayana deui'? Ummm! Abdi henteu tiasa ngantosan !! CANDAK KADIEU!!!

  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.