Naha Desain Web 2.0 Dipiceun?

Depositphotos 19720149 s

Saham Elliot Jay nempatkeun perang pikeun desainer ... ninggalkeun tampilan Web 2.0 sareng ngalawan klien anjeun anu ngadorong éta.

CATETAN: Pastikeun pikeun didatangan Situs Elliot, desainna pancen ngajentul.

Kuring teu satuju sareng Elliot yén éta kedah musnah. Damel di bidang Marketing, anjeun terang yén aya méntalitas barung pikeun didesain. Perusahaan resep apel gaduh saku jero sareng ngagaduhan ekspektasi genius desain anu aya hubunganana sareng merkna. Konsumén ngarepkeun yén desain anu aya hubunganana sareng produk Apple, bungkus sareng pamasaran bakal mecah bumi anyar. (Kacuali iklan latar hideung kalayan lampu anu caang dina hiji sisi juru bicara ... Sigana katingalina pikaseurieun).

Sésana perusahaan paling cocog pikeun nuturkeun kalungguhan. Sakumaha pantun nuturkeun tren, kitu ogé desain. 'Kawanan' ngahargaan éstétika visual anu nyayogikeun indikasi yén éta aya hubunganana sareng tren atanapi téknologi khusus. Nalika kuring mendakan aplikasi anyar sapertos Mixx or rssHugger, sateuacan kuring kantos ngagali aplikasi éta, kuring kaget ku isyarat visual yén ieu aplikasi anu diwangun dina téknologi pang anyarna.

Individualitas sareng kreativitas penting, tapi nalika aya anu ngagem jeans leg boot sareng anjeun némbongan di handapeun bel, jalma-jalma bakal langsung mempertanyakan rasa mode anjeun. Leres atanapi lepat, ieu kalakuan manusa. Dina dinten ieu sareng umur dimana konsumen gancang-gancang ngalih MySpace ka Facebook, atawa Twitter ka Tumblr, penting yén desain anjeun nyonto yén anjeun parantos nyoko kana anu pang anyarna mode on web.

Kuring ngahargaan pendapat Elliot salaku seniman berbakat sareng desainer unik, tapi kuring nyarankeun perusahaan ulah ngoleksi desain Web 2.0. Malah Elliot ngaku yén aya alesan anu saé pikeun nuturkeun kawanan. Elliot sareng kuring satuju kana tantangan anu nyata: Kumaha carana dianggo dina wates éstétika Web 2.0 sareng masih asli salaku aslina. Sareng upami anjeun milari unsur-unsur naon anu penting, Elliot ngahiji presentasi anu hébat sareng sadaya éstétika anu aya hubunganana sareng desain Web 2.0!

5 Komentar

  1. 1

    Désainer miopik sareng mandiri anu khas. Kuring maca postingan na teras ningali presentasi na ngarep-ngarep bakal kéngingkeun sababaraha wawasan anu nyata tapi ngan ukur mendakan postingan anu da'wah ka paduan suara pemirsa FOWD na; grup anu étos épékasina hoyong gaduh kabébasan kréatip tanpa kedah hariwang kana tujuan bisnis. Ironisna éta mangrupikeun versi Web 2.0 tina agénsi iklan anu fokus kana meunang panghargaan kréatip tibatan pokus dina nyetir pendapatan kana garis handap klienna.

    Abdi langkung merhatoskeun ka Jakob Nielsen sareng Hukum Nielsen: "Jalma nganggo situs wéb batur sanés langkung sering tibatan anjeun (sahingga ngajantenkeun situs anjeun saluyu sareng situs sanés bakal ningkatkeun kagunaan sareng ku kituna langkung ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan bisnis anjeun.)

  2. 2

    Tingali, tantangan na nyaéta seueur anu henteu désainer ngadamel desain situs nyalira .. Sababaraha urang resep tiasa ngarancang situs sapertos Mr. Stocks, nanging urang henteu ngagaduhan katerampilan sareng / atanapi anggaran pikeun ngalakukeunana.

    Nalika nyarioskeun ngeunaan "Wéb 2.0", enya desain henteu disebatkeun, nanging, urang sadayana ngartos tampilan na: barang herang, garis, ujung beveled, refleksi, sareng cahaya luar ... (Sigana mah kuring ogé katutup!) . Pasti, sadaya jelema luncat kana kapal sareng bakal liar pisan, tapi, upami urang ningali alternatipna, urang kéngingkeun warna anu ageung (anu panginten tiasa dianggo babarengan), kakurangan jero, sareng Webdings anu hanjelu atanapi anu langkung parah, seni klip…

    Tingali wéb 2.0 kanggo sésana urang anu ngartos yén urang henteu ngagaduhan kamampuan desainer anu saé pisan, tapi ngartos nilai saleresna nempatkeun sababaraha usaha saluareun éta ngarobih téks dina téma WordPress standar ...

    • 3

      Salah sahiji hal anu hébat aobut WordPress (ok. Ngeunaan CSS) nyaéta misahkeun desain sareng kontén. Éta hartosna anjeun tiasa ngaunduh téma anu dirancang kalayan saé sareng henteu hariwang teuing ngeunaan desain saatosna.

      Kuring pikeun hiji ayeuna nyobian pikeun jalan anu minimalis, sareng maénkeun sareng téma anu dipuseurkeun tipeu.

  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.