Web 2.0, Pidéo na

Ieu dipasang dina Problogger sareng leres-leres hebat pisan.

Upami anjeun henteu ningali pidéo na, anjeun tiasa nganjang kana situs: KSU, Étnografi Digital

3 Komentar

  1. 1

    Wah, ieu mangrupikeun watesan video anu hadé pikeun Web 2.0. Saé pisan, profésor!

    Ngan kajadian kitu mah dipasang "definisi" kuring sorangan pikeun Wéb 2.0 dinten ayeuna (sateuacan kuring ningali pidéo ieu). Kuring pastina satuju yén Wéb 2.0 sadayana ngeunaan ngahubungkeun jalma, tapi ngalangkungan éta. Éta mangrupikeun demokratisasi Internét.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.