Ngamangpaatkeun Wéb Analytics

Seueur jalma ningali konfigurasi situs anu has sareng aranjeunna ningali Situs Wéb anu nunjuk kana Call to Action teras aranjeunna ngukur Call to Action ngalangkungan Analytics, nyebatna konpersi. Upami anjeun narik éta, katingalina sapertos kieu:

has

Masalahna, tangtosna, nyaéta Wéb Analytics mangrupikeun TONS permata data anu disumputkeun anu teu aya anu merhatoskeun atanapi ngungkit. Ilaharna, Analytics digunakeun ukur pikeun ngukur sumber, sungsi, klik sareng konvérsi. Ngagunakeun laporan éta, propésional Marketing teras ngadamel sababaraha pangaluyuan sareng jam tangan pikeun ningali naon kajadian dina laporan. Siklus pangharepan ieu (anjeun ngarepkeun aya anu robih) kajadian teras-terasan.

Paradigma ningali Analytics ngan saukur salaku panganteur ngalaporkeun kedah robih. Analytics sanés ngan saukur antar muka ngalaporkeun, éta mangrupikeun Repository anu teu dibanderol kabiasaan nganjang. Dipaké terampil, anjeun tiasa ngahijikeun eusi saleresna halaman wéb anjeun sareng anjeun analytics data pikeun nyiptakeun eusi sacara dinamis pikeun langkung hadé sasaran pangunjung anjeun.

Sababaraha Conto Pamaduan Wéb Analytics

Anjeun gaduh 2 pengunjung halaman wéb anjeun anu dilacak ku aplikasi Analytics. Hiji pangunjung anu sok ngadatangan situs anjeun ti lokasi geografis anu sami. Anu datang anu sanés nganjang tapi gerakanana dilacak di panjuru Amérika Serikat sareng Kanada. Kalayan kecap séjén, anjeun gaduh 2 pangunjung anu tunangan, tapi anu hiji mangrupikeun anu ngumbara sareng anu sanésna henteu.

Kumaha carana produk, jasa anjeun, atanapi bahkan ngan saukur pesen anjeun tiasa disesuaikan pikeun anu nganjang tibatan anu sanés musafir? Sugan anjeun ngajual éléktronika dina situs anjeun. Anu ngumbara kedah ningali laptop entéh, kantong perjalanan sareng alat-alat sanés. Anu sanés musafir kedah gaduh tampilan komputer bumi sareng bisnis anjeun - panginten séri tampilan ageung anjeun.

Meureun anjeun gaduh 'road show' dimana anjeun nganjang ka kota-kota metropolitan utama pikeun nunjukkeun produk anjeun. Pikeun anu sanés ngumbara, anjeun kedah ngawatesan detil acara jalan ka daérah anu aranjeunna ayana. Pikeun anu ngumbara, anjeun tiasa nyaluyukeun tampilan acara jalan ka kota-kota di sekitar rute perjalanan jalma éta.

Upami anjeun réstoran, panginten anjeun hoyong nunjukkeun sababaraha ranté anjeun sapanjang rute pelancong kalayan pesen ngeunaan program hadiah anjeun anu sayogi di nasional. Pikeun anu sanés ngumbara, pesen ti pamilik atanapi koki atanapi ménu kaluar-anyar anjeun.

Upami anjeun Agénsi Periklanan, panginten anjeun kedah nunjukkeun pagawéan lokal ka anu sanés musafir, sareng akun nasional ka anu ngumbara.

Géografi mangrupikeun salah sahiji aspek tina ngamangpaatkeun Analytics. Upami anjeun toko Perhiasan, anjeun panginten badé ngiklankeun penjualan Anniversary anjeun ka pengunjung anu ngagaleuh gelang Anniversary 50 minggu ka pengker. Upami anjeun bank, panginten anjeun badé ngamajukeun tingkat pinjaman anjeun saminggu sateuacan mayar salajengna. Upami anjeun padagang, anjeun panginten badé ngaiklan nilai perdagangan anjeun dina mobil anu kuring mésér ti anjeun.

Eusi Dinamis parantos aya sakedik dina Industri Email. Aya gundukan bukti yén ngarobih eusi pikeun paripolah pangunjung ngahasilkeun hasilna langkung luhur. Waktosna perusahaan pangembangan Wéb sareng Sistem Manajemén Eusi mimiti merhatoskeun ieu. Ngahijikeun Web Analytics kana CMS anjeun bakal ngajalankeun hasil anu ageung.

Hanjakalna, bungkusan gratis sapertos Google Analytics henteu nawiskeun API atanapi tingkat integrasi dimana anjeun tiasa ngungkit data internal. Nanging, kaseueuran perusahaan Wéb Analytics anu utama. Bédana fitur ieu tiasa ngarugikeun perusahaan anjeun puluhan rébu dolar - tapi upami anjeun ngungkit kalayan leres, pangasilan dina investasi bakal positip.

3 Komentar

  1. 1

    Baheula minggu ieu kuring ngobrol sareng perusahaan anu disebut Xtract, dumasar di Finlandia. Aranjeunna ngahususkeun dina nargétkeun paripolah sareng anu paling anyar, khusus pikeun média sosial. Kusabab nyarios sareng aranjeunna, kuring ngamimitian ningali perusahaan anu sami sareng mendakan ngamimitian anu disebut Sometrics (Basis AS). Faktor umum nyaéta kamampuan nyayogikeun jaringan sosial anyar kalayan inpormasi analitik ngeunaan pamiarsana. Ieu, kahareupna ngaronjatkeun nilai iklan ngajalankeun kampanye jeung situs jejaring sosial pihak katilu ieu.

    Salaku tambahan, kuring ningali kana akuisisi anu dilakukeun ku Google dina sababaraha taun katukang sareng kumaha aranjeunna ngawangun kakaisaranna. Anjeun nyebatkeun yén analitik Google ayeuna henteu nawiskeun API, tapi kuring nyangka bakal gancang-gancang. Salaku tambahan, conto anu anjeun gunakeun Géografi nalika nargétkeun tiasa dicandak ka léngkah salajengna kalayan sagala téknologi pemetaan sareng tracking anu sayogi ayeuna aya di pasar. Kuring nyieun pos saméméhna dinten ngeunaan Google jeung Yahoo Maps.

    Spekulasi murni dina tahap ieu, tapi kumaha upami perusahaan sapertos Garmin badé lebet kana bisnis analitik sareng pamasaran. Aranjeunna bakal tiasa masihan sistem GPS na sareng ngagentos ku modél anu didukung anu diémbarkeun. Ngagunakeun téhnologi overlay nu teu ngaganggu informasi routing panempo, mastikeun pangalaman pamaké teu robah, Iklan bisa dilayanan nu sagemblengna localized ka traveler nu. Candak eta hiji lekukan salajengna jeung tambahkeun dina conto toko Perhiasan anjeun sarta anjeun boga mobile 3.0 iklan. Sasaran, pamaké ramah tur dididik kalawan analytics kampanye.

  2. 2
    • 3

      Google pisan berorientasi API jadi kuring reuwas teu acan aya anu dugi ka ayeuna. Abdi bogoh ningali Analytics 'pemicu' .. dina basa sejen .. kamampuhan pikeun nyieun requests outbound. API urang hebat pisan, tapi anjeun masih teu bisa meta dina hiji acara nepi ka rengse.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.