Entong Nyéépkeun Seueur dina Desain Wéb anjeun

Desain web

Seueur réréncangan kuring mangrupikeun desainer wéb - sareng kuring ngarepkeun aranjeunna henteu janten kesel dina pos ieu. Mimiti, hayu atuh mimitian ku nyarios yén desain wéb anu hébat tiasa gaduh pangaruh anu signifikan kana jinis klien anu anjeun pikaresep, tingkat réspon tina prospek anu ngeklik, ogé total pendapatan perusahaan anjeun.

Upami anjeun yakin produk anu saé atanapi kontén hébat tiasa ngungkulan desain anu goréng, anjeun salah kaprah. The balik kana investasi dina desain hébat parantos kabuktosan teras-terasan. Éta leres-leres patut waktos sareng biaya.

tema rokét.pngÉta nyarios ... desain hébat henteu kedah ngarugikeun anjeun seueur, sanaos. Sistem manajemén kontén wéb modéren sapertos WordPress, Drupal, Django, Joomla, Magento (pikeun dagang), Mesin Éksprési, sareng sadayana sadayana ngagaduhan mesin téma anu éksténsif. Aya ogé seueur kerangka desain wéb, sapertos YUI Grids CSS, pikeun situs anu didamel tina corétan.

Kauntungannana ngamangpaatkeun sistem ieu nyaéta anjeun tiasa hemat pisan waktos wéb sareng desainer grapik anjeun. Desain wéb propésional hargana $ 2,500 dugi ka $ 10,000 (atanapi langkung gumantung kana portopolio sareng référénsi agénsi). Seueur waktos éta tiasa dianggo dina ngembangkeun tata ruang halaman sareng CSS.

woothemes.pngDaripada mayar perenah sareng CSS, naha henteu milih tina rébuan téma anu parantos diwangun sareng ngan saukur dianggo seniman grafis anjeun dina desain grafis? Megatkeun desain anu hadé anu diwangun dina Photoshop atanapi Illustrator sareng nerapkeunana kana téma anu tos aya waktos anu langkung alit tibatan mendesain sadayana ti mimiti.

Kauntungan tambahan tina ngagunakeun pendekatan ieu nyaéta tata perenah tiasa mangaruhan optimasi mesin pencari ogé kagunaan - hal anu pamekar téma biasana ati-ati sateuacan aranjeunna nyebarkeun sareng ngajual téma online. Kusabab seueur pamiarsa kuring anu pangguna WordPress, salah sahiji situs anu kuring resep pikeun ieu nyaéta WooThemes. Kanggo Joomla, éta RocketTema ngagaduhan pilihan anu hebat.

Hiji nasihat tambahan, nalika anjeun ngalanggan atanapi mésér téma ieu - pastikeun kéngingkeun lisénsi pamekar. Lisénsi pamekar dina WooThemes sakitar dua kali biaya (masih ngan ukur mimiti $ 150!). Ieu nyayogikeun anjeun file Photoshop anu saleresna pikeun nyayogikeun seniman grafis anjeun pikeun ngarancang!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Sometimes webmasters don't count on how much is the time of recreating the wheel. Using templates and ready to go Themes is a great and sometimes FREE opportunity. Just use it!
    Great Post. Will back for more update.
    Cheers AdWooz

  3. 3
  4. 4

    I think it depends on what company the site is being designed for.

    I agree that there are many great templates out there that can make it possible to create a nice-looking website on the cheap. Heck, my own blog is 100% template and I love it!

    However, a template may not always work for a larger, more specialized company or one with specific needs that a template site may not address.

    Naturally, I am biased since my agency creates "expensive" custom-designed websites 🙂

    However, we have tried in the past to use templates for our clients and most of the time, they want to tweak it, change it, and "make it unique" and it ends up being a custom design anyway.

    Additionally, we take great care to ensure that the company's brand is properly reflected in the design of the website. This is not easily accomplished when using templates.

    Finally, most of our clients are using specific web applications on their site like event registration, complex product catalogs, and marketing tools to manage campaigns. The marketing departments in companies like this are depending on us to design a website that is a seamless extension of the existing company brand. Sites like this require craftsmanship and polish to ensure that these components are seamlessly integrated and I don't feel that a template will satisfy in these cases.

    Is an "expensive" custom site for everyone? No. However, just be sure to know your client. Sometimes a template is fine. Other times, it's well worth the extra time and investment to craft a unique site that properly reflects the company's brand.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.