Entong Nyéépkeun Seueur dina Desain Wéb anjeun

Desain web

Seueur réréncangan kuring mangrupikeun desainer wéb - sareng kuring ngarepkeun aranjeunna henteu janten kesel dina pos ieu. Mimiti, hayu atuh mimitian ku nyarios yén desain wéb anu hébat tiasa gaduh pangaruh anu signifikan kana jinis klien anu anjeun pikaresep, tingkat réspon prospek anu ngeklik, ogé total pendapatan perusahaan anjeun.

Upami anjeun yakin produk anu saé atanapi kontén hébat tiasa ngungkulan desain anu goréng, anjeun salah kaprah. The balik kana investasi dina desain hébat parantos kabuktosan teras-terasan. Éta leres-leres patut waktos sareng biaya.

rockettheme.pngÉta nyarios ... desain hébat henteu kedah ngarugikeun anjeun seueur, sanaos. Sistem manajemén kontén wéb modéren sapertos WordPress, Drupal, Django, Joomla, Magento (pikeun dagang), Mesin Éksprési, sareng sadayana sadayana ngagaduhan mesin téma anu éksténsif. Aya ogé seueur kerangka desain wéb, sapertos YUI Grids CSS, pikeun situs anu didamel tina corétan.

Kauntungannana ngamangpaatkeun sistem ieu nyaéta anjeun tiasa hemat pisan waktos wéb sareng desainer grapik anjeun. Desain wéb propésional hargana $ 2,500 dugi ka $ 10,000 (atanapi langkung gumantung kana portopolio sareng référénsi agénsi). Seueur waktos éta tiasa dianggo dina ngembangkeun tata ruang halaman sareng CSS.

woothemes.pngDaripada mayar perenah sareng CSS, naha henteu milih tina rébuan téma anu parantos diwangun sareng ngan saukur dianggo seniman grafis anjeun dina desain grafis? Megatkeun desain anu hadé anu diwangun dina Photoshop atanapi Illustrator sareng nerapkeunana kana téma anu tos aya waktos anu langkung alit tibatan mendesain sadayana ti mimiti.

Kauntungan tambahan tina ngagunakeun pendekatan ieu nyaéta tata perenah tiasa mangaruhan optimasi mesin pencari ogé kagunaan - hal anu pamekar téma biasana ati-ati sateuacan aranjeunna nyebarkeun sareng ngajual téma online. Kusabab seueur pamiarsa kuring anu pangguna WordPress, salah sahiji situs anu kuring resep pikeun ieu nyaéta WooThemes. Kanggo Joomla, éta RocketTema ngagaduhan pilihan anu hebat.

Hiji nasihat tambahan, nalika anjeun ngalanggan atanapi mésér téma ieu - pastikeun kéngingkeun lisénsi pamekar. Lisénsi pamekar dina WooThemes sakitar dua kali biaya (masih ngan ukur mimiti $ 150!). Ieu nyayogikeun anjeun file Photoshop anu saleresna pikeun nyayogikeun seniman grafis anjeun pikeun ngarancang!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kadang-kadang wébmaster henteu percanten sabaraha waktosna nyiptakeun roda. Ngagunakeun témplat sareng siap buka Téma mangrupikeun kasempetan anu saé sareng kadang GRATIS. Anggo waé!
    Pos hébat. Bakal balik pikeun langkung update.
    Surak AdWooz

  3. 3

    Kuring sapuk pisan ngeunaan ieu. Salaku perusahaan desain dumasar kami nyobian nganggo téma ogé kode khusus pikeun harga desain halaman wéb sakumaha murah jéntré.

  4. 4

    Jigana éta gumantung kana perusahaan mana situs anu dirarancang.

    Kuring satuju yén aya seueur témplat anu saé anu tiasa ngamungkinkeun pikeun ngadamel halaman wéb anu saé murah. Heck, blog kuring sorangan mangrupikeun témplat 100% sareng kuring resep pisan!

    Nanging, témplat henteu tiasa waé dianggo pikeun perusahaan anu langkung ageung, langkung khusus atanapi anu ngagaduhan kabutuhan khusus anu tiasa ditujukeun ku situs témplat.

    Alami, kuring bias saprak agénsi kuring nyiptakeun "mahal" halaman wéb anu dirancang khusus 🙂

    Nanging, urang parantos nyobian kapungkur nganggo témplat pikeun klien kami sareng kaseueuran waktos, aranjeunna hoyong nyabit éta, ngarobihna, sareng "ngajantenkeun unik" sareng éta tungtungna janten desain khusus.

    Salaku tambahan, urang jaga pisan pikeun mastikeun yén mérek perusahaan leres-leres katingali dina desain halaman wéb. Ieu henteu gampang dilakonan nalika ngagunakeun témplat.

    Tungtungna, kaseueuran klien kami nganggo aplikasi wéb khusus dina situsna sapertos pendaptaran acara, katalog produk rumit, sareng alat marketing pikeun ngatur kampanye. Jurusan pamasaran di perusahaan sapertos kieu gumantung ka urang pikeun ngarancang halaman wéb anu mangrupikeun perpanjangan seamless tina merk perusahaan anu aya. Situs sapertos kieu meryogikeun kaahlian sareng polish pikeun mastikeun yén komponén-komponén ieu terintegrasi sacara mulus sareng kuring henteu ngaraos yén citakan bakal nyugemakeun dina kasus-kasus ieu.

    Naha situs khusus "mahal" kanggo sadayana? Henteu. Nanging, pastikeun anjeun terang klien anjeun. Kadang témplat henteu kunanaon. Dina waktos anu sanés, éta patut waktos tambahan sareng inpormasi pikeun ngadamel situs unik anu leres ngagambarkeun mérek perusahaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.