Survey Daptar Wéb Desain Bébas

Abdi nyandak surveyUpami anjeun gaduh sababaraha menit, pastikeun ucul-ucul Daptar Anu Dipisahkeun sareng nyandak Survey Desain Wébna.

Sanés leres-leres survey ngeunaan Desain Wéb sapertos ngeunaan propésional dina industri Desain Wéb. Teraskeun ... candak! Abdi nantang Anjeun!

Tip hat angkat ka Ian!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.