Desainer Wéb lawan Pamekar Wéb

désainer wéb vs pengembang sawangan

Salawasna pikaresepeun gaduh sababaraha humor dina infographic. Anu ieu nunjukkeun sababaraha kasenangan antara desainer situs sareng pangembang situs. Kanyataanna, sanaos, kuring ngahargaan desainer anu hébat sapertos kuring ngalakukeun pangembang anu saé. Aya sababaraha aplikasi anu saé di ditu anu kirang dikembangkeun tapi ngajual sapertos hotcakes. Di sisi sanésna, aya aplikasi anu luar biasa di luar sana anu teu payu sakumaha biasa sabab ngan saukur katingalina lucu.

désainer wéb vs pamekar

Desainer Wéb vs Pamekar Wéb dibawa ka anjeun ku Wix.com
Anggo desain kréatip pikeun ngadamel Website gratis.

One comment

  1. 1

    Ieu mangrupikeun salah sahiji karesep kuring sepanjang waktos. Kuring mimiti ningali Nopémber taun ka tukang. Nicely dipigawé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.