Tés Wéb, Browser sareng Resolusi

infographic resolusi browser

Tim di Webby Monks parantos ngempelkeun ieu mantuan nguji wéb ionfographic (Pencét kanggo infographic interaktif). Definisi infographic kedah nyobian panyungsi, Sistem Operasi sareng résolusiana. Ieu sababaraha stats anu aya hubunganana disorot dina infographic:

  • Ngotéktak Internét sélulér parantos ngaleuwihan 24% saham di dunya
  • Windows 7 tetep janten OS desktop paling populér kalayan sakitar 54% pangsa pasar, dituturkeun ku Windows XP
  • Android mangrupikeun salah sahiji OS sélulér anu beuki populér kalayan 44% pangsa pasar dituturkeun ku ios
  • Google Chrome tetep janten panyungsi desktop paporit pikeun jalma anu ngagaduhan 47% pangsa pasar dituturkeun ku IE (yuck)
  • Safari gaduh pangsa pasar 55% sareng Android gaduh pangsa pamasaran 25%, anu dipikaresep panyungsi mobile
  • 1366 * 768, 1280 * 1024 jeung 768 * 1024 nyaéta resolusi paling umum

résolusi tés wéb pikeun resolusi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.