Segitiga Pangembangan Wéb

Sadaya kontrak kami sareng klien kami ngajantenkeun tiap bulan. Jarang pisan urang ngudag proyek anu tetep sareng ampir henteu urang ngajamin timeline. Éta sigana pikasieuneun pikeun sababaraha tapi masalahna nyaéta yén tujuanana sanés janten tanggal dileupaskeun, éta kedahna hasil bisnis. Tugas urang nyaéta kéngingkeun hasil bisnis klien kami, henteu nyandak jalan pintas pikeun nyieun tanggal peluncuran. Salaku Healthcare.gov diajar, éta jalur anu bakal ngakibatkeun ekspektasi anu sono.

Pikeun nyobaan sareng ngajaga proyék-proyék klien on waktos, urang misahkeun sarat kana kedah gaduh (nohonan hasil bisnis) sareng pikaresepeun pikeun gaduh (paningkatan opsional). Kami ogé henteu pernah ngajadwalkeun parantosan nalika dileupaskeun sabab kami terang bakal aya sababaraha parobihan anu diperyogikeun.

Robert Patrick nyaéta CEO di Labs PhD, agénsi anu ngarancang, ngawangun sareng ngaluncurkeun halaman wéb pikeun seueur perusahaan Fortune 500 anu luhur. Robert parantos ngajaga masalah ngeunaan Healthcare.gov anu parantos dialami sareng nyayogikeun 5 alesan konci pikeun peluncuran anu gagal.

  1. Pernah, pernah ngalanggar teh Waktos, Biaya & Fitur Atur aturan. Pikirkeun ieu salaku segitiga, anjeun kedah milih salah sahiji titik tetep sareng dua variabel sanésna. Di dunya ieu, sakur naon waé tiasa didamel salami cekap waktos sareng artos. Nanging, saha waé anu ngawangun aplikasi wéb kedah milih, payun, anu janten prioritas pangluhurna. Ieu netepkeun nada sareng fokus pikeun kumaha proyek kedah diluncurkeun. Salaku conto,
    • Kedah diluncurkeun sakali waé fitur-fitur spésipik parantos dilakukeun (artos sareng waktos mangrupikeun variabel).
    • Kedah diluncurkeun gancang (artos sareng fitur variatif).
    • Kedah diluncurkeun ku anggaran dina émutan (waktos sareng fitur mangrupikeun variabel).
  2. Ngaluncurkeun sareng garis salse dina pikiran tibatan garis awal. Aplikasi wéb kedah ditingali salaku proyék anu bakal ngamimitian teras salajengna mekar. Ngawangun naon anu penting sareng wajib pikeun ayeuna kalayan tumuh sareng épolusi dina pikiran sok langkung saé tibatan ngawangun kalayan niat bérés dina titik awal.
  3. Seueur teuing anu ngajual aub Dilaporkeun yén halaman wéb Obamacare ngadeukeutan 55 padagang anu kalibet. Nambihan sababaraha padagang kana proyék naon waé tiasa janten lamping leueur. Anjeun ampir tiasa ngajamin bakal aya masalah sareng vérsi file, béda-béda file art, percanggahan opini seni, pamiceunan proyék, sareng daptar teras-terasan. Bayangkeun upami urang ngagaduhan 55 sénat masing-masing ditugaskeun pikeun ngarengsekeun bagian tina masalah umum.
  4. Arsitéktur informasi henteu dianggap serius. Seringna, agénsi ageung bakal naroskeun ka padagang pikeun ngirimkeun panawaran pikeun RFP sareng lengkep ngalangkungan prosés Arsitéktur Informasi anu luncat kana pamekaran tanpa ngartos atanapi satuju kana wengkuan. Ieu mangrupikeun hal anu ageung, awon, waktos miceun, kaleungitan artos, kasalahan. Éta penting pisan pikeun arsiték ngeunaan seueur aplikasi anu anjeun tiasa sateuacana sareng siap lincah sareng fleksibel kana hal-hal anu teu tiasa diramalkeun saacan anjeun ngamimitian program (ieu ibarat ngawangun bumi tanpa cetak biru). Penjual ditakdirkeun béak anggaran sareng mimiti ngirangan upami ieu henteu leres-leres dilakukeun.
  5. Henteu cekap waktos kanggo jaminan kualitas. Jelas ieu mangrupikeun karontokan gedé pikeun peluncuran HealthCare.Gov. Aranjeunna damel dina tanggal peluncuran anu sesah (waktos mangrupikeun variabel tetep tina segitiga dina kasus ieu) sareng fitur sareng anggaran kedahna dirobih pikeun minuhan tanggal peluncuran kalayan waktos pikeun Penjaminan Mutu anu pas dina rencana. Ieu mangrupikeun kalepatan penting sareng panginten seueur jalma padamelanna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.