Inpormasi Web 2.0 Overload

Bingung ku seueur inpormasi, aplikasi, sareng solusi énggal sumping ka anjeun? Kuring terang kuring! Nelepon kuring konyol, tapi sababaraha barang anu kuring sebatkeun dinten ayeuna tiasa janten warta anu lami pikeun seueur, tapi ku seueur inpormasi di luar sana, anu leres-leres tiasa ngajaga. Kacuali anjeun Douglas Karr or Kyle Lacy - anu ku jalan kitu, kuring yakin aranjeunna henteu bobo!

Kuring parantos ngamimitian nganggo sababaraha alat organisasi énggal pikeun nyimpen sadayana detil na cek. Ieu mangrupikeun sababaraha anu kuring anggap mangpaat:

  1. enak_logo.jpgraos: Oke, oke, kuring terang seueur anjeun anu maca ieu panginten parantos terang ngeunaan Delicious. Kuring parantos terang ngeunaan ogé, tapi dugi ka dunya sosialisasi berkembang, éta henteu pernah ngalaman pangaruh. Abdi resep yén kuring tiasa nyirian tetengger sareng méré tag jauh sareng teu aya masalah naon komputer kuring, dimana kuring ayana, kuring salawasna ngagaduhan karesep kuring di ditu. Henteu kakantun tempat anu gancang sareng gampang pikeun mendakan sadayana tautan anu kuring hoyong émut. Sapertos tulisan blog anu anyar, anu ngundang webinar, atanapi bahkan tulisan.
  2. piknik-logo-spaced.pngPicnik: Deui, para pemasar mangrupikeun jalma kréatip sareng urang kedah tiasa ngarancang dina ciwit. Abdi tiasa ngarancang nalika diperyogikeun, tapi nalika kuring hoyong anu gancang, saderhana, sareng gampang ... Kuring milih piknik! Hususna pikeun proyék-proyék éta anjeun hoyong rempah sakedik tanpa seueur kakuatan otak. Antarbeungeutna gampang pisan dianggo sareng deui sapertos aplikasi basis wéb .... Anjeun tiasa ngakses gambar anjeun dimana waé.
  3. feedburner.pngSébréd: Ayeuna kuring yakin anjeun mikir, batu naon anu aya di handapeunana? Henteu seueur teuing ... .ngelingan, kuring mangrupikeun pamasar anu sibuk ngabobol sadayana AZ! Abdi peryogi gancang, kuring kedah saderhana, sareng kuring kedah balik deui nalika dicubit. Sanaos kuring kantos kenal sareng resep ka feedburner pikeun kamampuan RSS, tapi kuring nembé terang ngeunaan kamampuan pikeun nyisipkeun bentuk email dina blog anjeun ogé. Teras metrikna, tiis pisan yén kuring bakal ngagaduhan sadaya alat ieu sadayana dina platform Google kuring sapopoé.
  4. google_apps_logo.jpgGoogle Aplikasi: Kuring henteu hoyong disada sapertos penganut Google sabab sapertos seueur pemasar anu sanés kuring kantos bingung ku aranjeunna ngan ukur nyobian ningkatkeun pamilarian kuring. Nanging, di Delivra, urang sadayana damel ti Google Apps kanggo sadayana bari sareng kuring yakin hemat biaya ageung dibandingkeun sareng perangkat lunak desktop, kuring kagum ku sababaraha aplikasi ti mail, kalénder, situs (anu urang resep!), Dokumén, anjeun namina. Ayeuna kuring terang éta henteu sampurna, tapi aksés sareng kanyataan yén éta henteu ngadat sakali sapoé kuring parantos payu.
  5. smartsheet-logo-180x56.pngSmartSheet: Ieu mangrupikeun hiji-hijina aplikasi anu seueur anjeun henteu terang ngeunaan. Abdi resep SmartSheet sabab kuring daptar daptar konstan. Kumaha deui kuring ngalacak rébuan hal anu kuring lakukeun sapopoé? Dina acara naon waé, aplikasi éta ngabantosan kuring ngatur sababaraha hal anu kudu dilakukeun dimana kuring tiasa nga-pangkatkeun aranjeunna ku prioritas, bagikeun ka anu sanésna, ngadamel éditan dimana waé, nyetak atanapi aksés dimana waé kuring ayana.

Di dinya anjeun gaduh, lima alat saderhana anu ngajauhkeun kuring tina tunduh kana inpormasi anu langkung ageung. Upami anjeun mangrupikeun pamasar anu kalaparan waktos atanapi ngan saukur waktos kalaparan, lebetkeun sababaraha alat ieu kana kantong trik anjeun sareng anjeun bakal tiasa ngatur beban kalayan gampang pisan. Upami henteu, anggap éta hyperlink anyar pikeun naon anu anjeun parantos terang sareng cinta.

4 Komentar

  1. 1

    Kuring langkung resep Diigo tibatan Delicious sanaos Google Sidewiki parantos mimiti narik perhatian kuring pikeun kamampuan anotasi na anu sami (panginten TEU kuat) sareng Diigo.

  2. 2

    Daptar pondok tiis Carissa. Éta nunjukkeun sacara singget tina platform anu béda anu urang sadayana kedah dipigawe ku pasar. Kuring nuju mariksa SmartSheet. Sapertos drthomasho, kuring ogé resep Diigo tibatan Delicious sabab anjeun tiasa ngadamel catetan kana halaman. Tag henteu goréng, tapi ku Diigo kuring tiasa nganggo duanana tag sareng "caket" dina halaman pikeun museurkeun kana hiji bagian tina eusi anu disimpen sadayana. Pendak deui deui! –Paul

  3. 3
  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.