Webflow: Desain, Prototipe sareng Peluncuran Dinamis, Situs Wéb Responsif

aliran wéb

Naha wireframing mangrupikeun jaman baheula? Kuring mimiti mikir jadi gelombang anyar WYSIWYG tanpa kode, éditor sered sareng serelek ayeuna pencét pasar. Sistem Manajemén Eusi anu nampilkeun hiji pandangan di tukang-tukang sareng anu sanésna di payun-tungtung tiasa janten luntur. Leres ... panginten bahkan WordPress kecuali aranjeunna ngamimitian ngudag.

Langkung ti 380,000 désainer parantos ngawangun langkung 450,000 situs sareng Webflow. Éta alat desain wéb, sistem manajemen kontén, sareng platform hosting sadayana. Ieu ngandung harti yén désainer leres-leres ngembangkeun kode dina waktos anu sami - sareng hasilna otomatis dioptimalkeun pikeun tata letak responsif.

Fitur Aliran Web kaasup:

  • Desainer Codeless - Webflow nyerat kode semantik beresih kanggo anjeun sahingga anjeun tiasa pokus kana desainna. Dimimitian ku kanvas kosong pikeun total kadali kreatif, atanapi pilih témplat pikeun ngamimitian gancang. Kalayan rencana premiumna, anjeun tiasa sacara gampang ngekspor HTML sareng CSS pikeun dianggo sakumaha anu anjeun pikahoyong.
  • Desain responsif - Gampang ngawangun tampilan khusus pikeun desktop, tablet, sareng sélulér (bentang sareng potrét). Unggal parobahan desain anjeun ngadamel cascades kana alat anu langkung alit sacara otomatis. Kadali unggal breakpoint, janten situs anjeun katingali piksel-sampurna dina unggal alat.
  • Animasi sareng interaksi - Bawa klik, dina hover, sareng interaksi beban kana kahirupan tanpa kode nganggo animasi anu bakal tiasa dianggo kalayan lancar dina alat naon waé sareng dina peramban modéren mana waé.
  • Komponén Prebuilt - Napigasi, slider, tab, bentuk sareng lightboxes anu tos diwangun, lengkep responsif sareng kalebet kamampuan pikeun néwak lead sareng eupan balik dina kotak.
  • Ecommerce sareng Integrasi - Integrasi dihasilkeun kalebet Zapier sareng Mailchimp. Ngawangun etalase anjeun sareng nanganan karanjang balanja sareng pamayaran nganggo alat ti pihak katilu sapertos Shopify.
  • témplat - Pilih tina langkung 100 template bisnis, portopolio, sareng blog anjeun tiasa ngaropea dina Webflow.
  • Hosting sareng Cadangan - Anggo domain khusus nganggo cadangan otomatis sareng manual, monitoring kaamanan, pementasan sareng basis data produksi, sareng kecepatan beban halaman anu performa tinggi.
  • tutorials - Webflow urang pitulung puseur nawarkeun sababaraha kursus pikeun ngamimitian sareng tutorial anu jero pikeun ngabantosan anjeun, sareng forum sareng bengkel.

Ngadaptarkeun Akun Webflow Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.