Siaga Webinar: Konversi Ngalangkungan Ngadongéng

Nyarios Dongeng dina Eusi Pamasaran

Pasti, urang sadayana parantos nguping sateuacanna. Urang kedah nyarioskeun carita anu aya hubunganana sareng bermakna pikeun mikat prospek sareng ngadamel konversi. Tapi, upami urang kantos ngupingna sateuacana, maka éta jelas anu tiasa dianggo. Nanging, konsép cariosan sok janten poko "lemes" tibatan hal anu tiasa dijantenkeun élmu. Untung pikeun urang sadayana, kami terang yén jalma anu terang kumaha nyusun prosés pikeun cariosan.

Kantal, a perusahaan produksi pidéo anu ngahususkeun kana carita, damel babarengan sareng kami pikeun ngadamel webinar dinten Salasa ieu, 6 Méi, jam 2 sonten EST / 11 enjing PST ngeunaan Ngabejaan dina Pemasaran Kandungan: Kumaha Carita Nyiptakeun Konversi. Dina webinar ieu, aranjeunna bakal ngabagi sababaraha inpormasi penting ngeunaan cariosan, kalebet:

  • Kumaha carana ngahijikeun carita sapanjang eusi anjeun
  • Tips ngeunaan cara ngalebetkeun carita dina pidéo anjeun
  • Kumaha carana ngawangun sadayana strategi marketing eusi visual
  • Kumaha ngagunakeun conto cariosan anu épéktip pikeun ngawangun mérek anjeun
  • Cara pikeun ngadéngékeun carita anjeun

Tapi, anu paling penting, aranjeunna bakal ngabagi na rumus anu aranjeunna anggo pikeun dongéng, babarengan sareng studi kasus ngeunaan kumaha éta dianggo pikeun klienna, kalebet Kroger sareng Whole Foods.

Gabung sareng kami pikeun diskusi anu saé ieu sareng Jon DiGregory ti Cantaloupe TV sareng urang sorangan Douglas Karr tina Martech Zone. Kami ngarepkeun ningali anjeun aya!

Ngakses Kumaha Carita Nyiptakeun Webinar Konversi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.