Webinar: COVID-19 sareng Retail - Stratégi anu tiasa Dipaksakan pikeun Maksimalkeun Pamasaran Awan Investasi Anjeun

Webinar Awan Pemasaran Écéran

Teu aya ragu yén industri ritel parantos ditumpes ku pandemi COVID-19. Salaku palanggan Marketing Cloud, sanaos, anjeun gaduh kasempetan anu pesaing anjeun henteu. Pandemi ieu parantos nyepetkeun panerapan digital sareng paripolah éta bakal terus tumuh nalika perekonomian pulih. Dina webinar ieu, urang bakal nyayogikeun 3 taktik anu lega sareng 12 inisiatif khusus pikeun aranjeunna anu organisasi anjeun kedah prioritaskeun dinten ayeuna - pikeun henteu ngan ukur salamet tina krisis ieu tapi pikeun mekar dina taun payun.

Kalayan Salesforce na Awan Pemasaran urang Asép Sunandar Sunarya lega sareng canggih tina platform sareng alat, palanggan na ngagaduhan poténsi anu langkung saé pikeun nyanghareupan badai ékonomi ieu. Highbridge ahli transformasi digital (jeung Martech Zonepangadegna) Douglas Karr bakal ngabantosan anjeun pikeun matémat pamasaran digital anjeun sareng ngarobih panggunaan awan pamasaran perusahaan pikeun ngagedéan akuisisi, ngawangun nilai palanggan, sareng nahan palanggan anu berharga.

Dina webinar ieu, kami bakal nyayogikeun 12 strategi khusus anu bakal ngabantosan anjeun ngirangan biaya per akuisisi sareng konvérsi, ningkatkeun pendapatan anjeun per papacangan, sareng ngaoptimalkeun usaha pamasaran digital anjeun sacara umum. Marengan webinar, kami bakal nyayogikeun daptar sareng sumberdaya anu hadir pikeun ngahadiran anjeun. 

  • data - prakarsa pikeun ngabersihan, ngaduplikasi, ngajajar sareng ningkatkeun data anjeun dina Marketing Cloud kanggo ngirangan runtah sareng ningkatkeun efektivitas.
  • pangiriman - prakarsa pikeun ngarancang sareng ngirim pesen kana koropak, nyingkahan saringan sampah sareng ngaidentipikasi masalah ISP khusus.
  • pribados - prakarsa pikeun ngabagi prospek anjeun sareng konsumén, nyaring sareng sasaran kampanye anjeun, sareng ngatur komunikasi.
  • ujian - prakarsa pikeun ngukur, nguji, sareng ngaoptimalkeun komunikasi pamasaran multi-kanal anjeun.
  • intelijen - ngartos kumaha Einstein ngabantosan pangecér pikeun mendakan, ngaduga, nyarankeun, sareng ngajadikeun otomatis komunikasi pamasaranna.

Highbridge kénca sababaraha korsi di luar palanggan - janten upami anjeun resep, mangga langsung ngadaptar:

Ngadaptar Ayeuna!

Anu Kudu Hadir:

  • Pemasar anu resep ngartos kumaha Marketing Cloud tiasa nyetir pendapatan pikeun organisasi ritel atanapi e-commerce anjeun.
  • Pemasar anu parantos nerapkeun Marketing Cloud tapi hoyong langkung canggih dina ségméntasi, personalisasi, sareng optimalisasi.
  • Pemasar anu parantos ngalaksanakeun Marketing Cloud tapi hoyong ngahijikeun perjalanan palanggan anu canggih sareng uji coba kana usahana.
  • Pemasar anu parantos ngalaksanakeun perjalanan palanggan sareng hoyong nerapkeun kecerdasan buatan pikeun ngaoptimalkeun perjalanan éta.

kira-kira Highbridge:

Tim kapamimpinan di Highbridge gaduh langkung ti 40 taun koléktif kapamimpinan strategis éksékutip dina industri ritel. Klién pangageungna kaasup Dell, Chase Paymentech, sareng GoDaddy… tapi aranjeunna parantos ngabantosan ratusan organisasi ngawangun roadmap pikeun ngarobih organisasi sacara digital. Jaba, aranjeunna ngabantosan perusahaan pikeun ngarobah pangalaman konsumén. Sacara internal, aranjeunna ngabantosan perusahaan pikeun ngajadikeun otomatis, ngahijikeun, sareng ngaoptimalkeun platformna pikeun nyiptakeun real-time, pandangan 360 derajat pikeun konsuménna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.