Iraha Jalma ngadaptar Wébinar?

Patokan Webinar ON24

Jalma anu hébat di ON24, panyadia solusi Webcasting, Acara Virtual sareng Wébinar, parantos nyayogikeun sababaraha wawasan anu hadé kana perusahaan mana waé anu ngalakukeun webinar. Kami resep webinar di dieu di Martech Zone sareng kami babarengan sareng mitra kami pikeun ngamajukeun sareng ngaeksekusi aranjeunna.

Ieu 4 Tips pikeun Ngaronjatkeun Wébinar Anjeun

  • Hadirin Webcast nunda. 64% ngadaptar saminggu tina webinar langsung. Sareng produser webcast kedah teras-terasan ngalakukeun ledakan promosi "dinten kajadian" pikeun kéngingkeun pendaftar menit terakhir, sapertos 21% ngadaptar dina dinten webinar.
  • TGIF! Kirim email promosi dina dinten Salasa, kumargi jalma ngadaptar dina dinten Salasa langkung ti dinten anu sanés - sareng langkung ti dua kali langkung seueur tibatan dinten Jumaah.
  • Pikir bi-basisir. Seuseueurna ON24 halaman wéb mimitian jam 11 enjing waktos Pasipik, upami éta cocog pikeun duanana basisir, sahingga ningkatkeun pendaptaran sareng kahadiran.
  • Iraha waé nempoan. Pemirsa anu ditungtut ningkat. Data patokan ON24 nunjukkeun yén rata-rata 25% jalma anu ngadaptar pikeun webinar sateuacan tanggal langsung ningali versi anu diarsipkeun tina acara éta.

Iraha Jalma ngadaptar pikeun Webinar anjeun?

Ieu sababaraha stats gancang dina Pendaptaran Webinar… klik di dieu pikeun ngaunduh sakabéh Laporan Patokan Webinar.

Patokan Webinar

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.