WWW atanapi Henteu WWW sareng Pagespeed

www

Salami sababaraha sasih ka pengker, kuring nuju ngerjakeun ningkatkeun waktos pageload situs abdi. Kuring ngalakukeun ieu pikeun ngabantosan ningkatkeun pangalaman pangguna sacara umum ogé pikeun ngabantuan optimasi mesin pencari kuring. Kuring parantos nyerat sababaraha cara anu kuring anggo nyepetkeun WordPress, tapi kuring ogé parantos ngarobih perusahaan hosting (kana Médiatemple) sareng dilaksanakeun Amazon urang S3 jasa pikeun hosting gambar kuring. Abdi ogé nembé dipasang WP Super Cache dina rekomendasi ti babaturan, Adam Leutik.

Éta jalan. Numutkeun kana Google konsol Search, waktos pageload kuring parantos turun dina rekomendasi Google Webmaster:
www-pagespeed.png

Google ogé ngamungkinkeun anjeun netepkeun standar naha situs anjeun atos disetél langsung ka www.domain atanapi henteu nganggo www. Ieu dimana hal janten pikaresepeun. Upami kuring niténan waktos beban halaman kuring tanpa www, éta hebat pisan. Nanging, upami kuring ningali waktos pageload sareng www, éta pikareueuseun:
www-pagespeed.png

Anu ironisna tangtosna, nyaéta paket hosting anu kuring kantos angkat a www halaman. Kusabab béda ageung dina waktos réspon Google, kuring parantos nyetél konfigurasi situs kana alamat sanés www dina Google Search Console. Kuring ogé ngahapus kode pangalihan dina akar situs abdi dina file .htaccess anu Mindahkeun pamundut sanés www kana domain www.

Kuring henteu yakin kana salah sahiji ieu ngabantuan atanapi nyeri, tapi sigana hal anu logis pikeun dilakukeun. Aya pikersaeun?

8 Komentar

  1. 1

    Ieu pisan metot! Kuring salawasna alihan jaba kuring ka versi WWW pikeun konsistensi jeung méré Google URL tunggal kana indéks jadi rankings teu dibeulah. Kuring ogé pikir eta Sigana hadé tur leuwih saimbang kana panon maksa versi WWW pikeun nembongkeun. Data anjeun, kumaha oge, ngajadikeun argumen compelling mun ulang mikir ieu. Kuring bakal panasaran ningali hasil SEO anjeun saatos sababaraha waktos. Abdi resep upami anjeun ngabagikeunana di dieu saatos sababaraha tés.

  2. 2

    Aneh…karék ayeuna kuring maca tulisan anu sanés sareng heran naha halamanna lami-lami dimuat. Sigana mah cdn.js-kit hal ieu nyandak salawasna. Numutkeun grafik anjeun, ooks kawas naon anu anjeun lakukeun geus nulungan!

  3. 3

    Éta pakét koméntar kuring, Joshua! Kuring geus katempo sababaraha lag kalayan layanan maranéhanana ogé sarta meureun kudu ngomong hal geura-giru.

  4. 4

    Bakal bungah ngabagikeun statistik naon waé Michael! Sakali deui, sanajan, dulur IS bade alamat "www" jadi Kaula teu yakin naha bot Google anu slow pikeun meunangkeun aksés ka jalur éta. Heran upami éta masalah nameserver sareng hosting kuring atanapi setélan Apache atanapi naon waé.

  5. 5

    Yahoo! nyarankeun ngagunakeun WWW. pikeun ngidinan pikeun non-www. domain gambar statik:

    Upami domain anjeun http://www.example.org, anjeun tiasa nga-host komponén statik anjeun dina static.example.org. Nanging, upami anjeun parantos nyetél cookies dina domain tingkat luhur conto.org sabalikna http://www.example.org, teras sadaya pamundut ka static.example.org bakal kalebet cookies éta. Dina hal ieu, Anjeun bisa meuli domain anyar sakabeh, host komponén statik anjeun aya, sarta tetep domain ieu cookie-gratis. Yahoo! nganggo yimg.com, YouTube nganggo ytimg.com, Amazon nganggo images-amazon.com sareng saterasna.

    Ti saprak maca ieu, kuring teras-terasan http://www….because Yahoo! geulis pinter.

    Ieu mangrupikeun anu munggaran kuring nguping ngeunaan masalah kacepetan www. Saha waé anu gaduh pangalaman anu sami?

  6. 6
  7. 7

    Kuring maksakeun kalawan euweuh "WWW" jadi domain kuring ngan saukur ngaran kuring. Kuring henteu acan nguji éta pikeun alesan gancang, tapi iraha waé anjeun nganjang ka situs kuring anjeun henteu nampi "WWW."

    Kuring nempo eta tina sudut pandang branding. Jigana keur usaha - nu "WWW" nempatkeun hiji persepsi dependability.

    Kuring satengah cocoba pikeun nguji speed sorangan. Kuring geus noticed situs abdi beban geulis gancang on rutin. Kabeneran?

  8. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.