Perencanaan, Desain, sareng Ngaoptimalkeun Halaman Wéb

desain ramatloka

Lemonhead parantos ngembangkeun infographic anu saé ieu pikeun nyederhanakeun prosés perencanaan, ngarancang sareng ngaoptimalkeun halaman wéb anjeun. Infographic nyandak anjeun ngalangkungan masing-masing tina tilu tahapan sareng ngahijikeun kagunaan, hirarki, uji coba, pilihan kecap konci sareng faktor konci sanés pikeun dilebetkeun.

Ngarencanakeun, ngararancang sareng ngaoptimalkeun halaman wéb anu disederhanakeun ku inisiatif internét. Desain infographic anu disederhanakeun halaman wéb mangrupikeun prosés desain halaman wéb ku cara anu saderhana nganggo perencanaan anu efektif, perenah desain sareng palaksanaan stratégis. Carta infographic sapotong pikeun anjeun ngartos sareng saderhana prosés anjeun dina ngembangkeun halaman wéb.

Ieu bakal janten cetak anu hadé pikeun dipajang dina agénsi mana waé!
Situs wéb disederhanakeun Infographics Full A1

6 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Éstu infographic mangrupikeun faktor ageung anu ngabantosan pikeun ngaoptimalkeun sareng ngararancang halaman wéb. Nuhun Mr. Douglas Karr pikeun ngabagi pangalaman anjeun.

  4. 5

    Abdi resep infographic ieu sareng hoyong tiasa ngagunakeunana dina blog kuring!
    Kuring pasti bakal gaduh caption ngaitkeun deui ka anjeun, sahingga masihan kiridit pikeun poto éta. 🙂

    Éta bakal ngaapresiasi pisan upami kuring tiasa nganggo = D

    hatur nuhun kana postingan 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.