Saha Anu Bakal Ngawangun Halaman Wéb Salajengna Anjeun?

Frustasi Proyék Halaman Wéb

Kuring ngagaduhan paguneman anu saé sareng Samaun transisi ayeuna anu hoyong pisan teuleum kana kamekaran. Anjeunna kuciwa kusabab anjeunna ngalamar SMP pamekar payun-tungtung padamelan di penjuru daérah tapi leumpang jauh asa teu kualifikasi sareng éléh. Kuring ngadorong anjeunna yén masalah éta sanés kualifikasi na, masalahna nyaéta kabingungan dina industri urang.


Salami dua dasawarsa terakhir, kuring parantos linggih dina sagala sisi témbok pamasaran online - kalebet konsultasi sareng pamekaran integrasi, ngarancang sareng uji coba antar muka pangguna pikeun pangalaman pangguna, manajemén produk pikeun ngembangkeun sareng ngutamakeun fitur produk, tukang tukang, payun -ngahasilkeun pamekar, komo desainer. Kaseueuran hanjelu sareng kabingungan anu kuring tingali dina industri urang nyaéta yén terminologi samar sareng pedaranana sering tumpang tindih.


Anjeunna pikir padamelan pengembangan payun SMP panginten janten éntri anu hadé kana situs wéb ngawangun karir. Anjeunna ngahubungkeun pamekaran payun sareng éstétika sareng interaksi pangguna. Kuring kedah ngajelaskeun bari éta leres, teu aya anu nyéwa pamekar payun-payun pikeun ngararancang deui halaman wébna. Éta posisi anu museur pisan anu biasana mendesain pangalaman pangguna aplikasi wéb pikeun perusahaan ageung.


Judul Pakasaban Naon anu Ngawangun Halaman Wéb?


Janten anjeun yakin anjeun peryogi halaman wéb anyar. Naha anjeun ngupahan a pamekar wéb? Naha anjeun ngupahan a desainer web? Naha anjeun ngupahan a konsultan pamasaran? Kumaha upami hiji Konsultan SEO?


Nalika perusahaan ngalakukeun kontrak sareng salah sahiji di luhur, hal-hal sering janten giliran anu paling parah. Frustasi lumangsung nalika ekspektasi henteu kacumponan. Kuring bakal nyayogikeun sababaraha conto dunya nyata:


  • Kami ngupahan a desainer web. Situs na éndah, tapi urang henteu kénging petunjuk.
  • Kami ngupahan a pamekar / programmer. Kami nyéépkeun sakedik artos tapi situsna rada buggy sareng éta masih henteu kalaksanakeun.
  • Kami ngupahan a agénsi pamasaran. Situs anu saé saé tapi éta lambat sareng kami kaleungitan sajumlah lalu lintas.
  • Kami ngupahan a desainer grafis. Merk kami luar biasa tapi situs kami pikareueuseun sareng kami henteu terang kumaha cara ngapdet naon-naon.
  • Kami ngupahan hiji Konsultan SEO. Kami pangkat langkung saé ayeuna pikeun seueur istilah industri, tapi éta henteu nyababkeun bisnis tambihan.


Unggal waktos perusahaan badé ngawangun ayana wéb anu énggal, harepanana kedah sami sami ... numuwuhkeun bisnis sareng kéngingkeun positip hasil investasi aranjeunna.


Kadang-kadang, éta ngan ukur gaduh situs anu pikaresepeun pisan anu ngabantosan ngawangun kasadaran mérek anjeun. Kadang-kadang anu diarepkeun nyaéta ngawangun otoritas pribadi atanapi perusahaan anjeun dina industri anjeun. Sababaraha kali, anu diarepkeun bakal langkung seueur pikeun tim penjualan anjeun. Upami anjeun situs e-commerce, langkung seueur pangunjung ngadorong langkung konvérsi.


Gap nyaéta Harepan


Naha anjeun perhatoskeun naon anu teu disebatkeun ku harepan éta?


  • Situs ieu estetika geulis tur ngagambarkeun mérek kuring sampurna.
  • Situs anu responsif sareng dirarancang kalayan saé pikeun udagan udagan kuring (s) pikeun nganapigasi sareng mendakan inpormasi anu aranjeunna peryogikeun.
  • Situs gancang sareng ngamangpaatkeun prakték anu pangsaéna pikeun mesin pencari pikeun ngaindéksna kalayan akurat.
  • Situs mangrupikeun inpormasi, nyayogikeun kontén anu diperyogikeun pikeun ngabantosan prospek kuring nyandak kaputusan mésér.
  • Situs gampang dianggo, kalayan kalenturan ngadamel parobihan naon waé anu diperyogikeun kapayunna.
  • Situs dilebetkeun kana sistem anu sanés urang, ngirangan usaha anu diperyogikeun pikeun mindahkeun data antara penjualan, pamasaran, dukungan, sareng sistem anu sanés.
  • Situs dioptimalkeun pikeun média sosial, ngawasa pendukung kuring pikeun gampang ngabagi inpormasi dina apdet anu saé formatna.
  • Situs ieu ngajalankeun ogé bagian tina usaha pamasaran digital urang sakabéh. Pelaporan sareng dasbor kami anu kéngingkeun ngabantosan kami pikeun terus ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun tawaran kami.


Sadaya tujuan ieu henteu sering dibahas dina rapat sareng [lebetkeun judulna di dieu], tapi éta kedahna. Masalahna nyaéta tempat pasar pikeun bakat sering direcah. Klién anu kuring damel sareng sering nyéépkeun ratusan rébu dolar antara tanaga internal sareng sumberdaya luar ... sareng henteu kantos patepung gol luhur.


Upami anjeun nyewa pamekar atanapi programmer, harepan pamekar éta sering yén aranjeunna badé dimimitian ku éditor kosong sareng nyerat unggal garis kode anu anjeun nyungkeun. Éta gélo ayeuna. Kuring sacara harfiah ngalungkeun kode anu mangtaun-taun ngembangkeun sareng ratusan rébu dolar pikeun solusi anu artos ratusan dolar. Kuring henteu nyalahkeun programmer pikeun ieu, aranjeunna ngalakukeun naon anu dilakukeun ku programer. Masalahna nyaéta lolongkrang dina harepan.


Upami anjeun nyewa desainer, situs anjeun panginten tiasa ngajentul. Tapi aranjeunna ogé tiasa gaduh kode kode anu hésé sahingga teu mungkin pikeun ngaédit. Éta tiasa nganggo gambar anu henteu dikomprés, ngabalukarkeun situs pikeun muat lalaunan. Sareng aranjeunna panginten henteu leres-leres ngahijikeun kana solusi pikeun néwak kalungguhan. Kuring kantos kagungan klien ngahubungi kuring sababaraha bulan saatos situs anyar anu éndah éta langsung. Aranjeunna henteu tiasa ngartos naha éta henteu ngahasilkeun petunjuk sareng ngiring kuring ngabantosan. Dina sababaraha menit, kuring mendakan yén formulir anu dipimilik ku aranjeunna murni éstétis sareng henteu leres-leres ngalebetkeun data dimana waé. Éta panginten parantos ngagaduhan ratusan ngarah ... tapi aranjeunna henteu ngagaduhan jalan pikeun terang. Agénsi desain nyumponan harepan aranjeunna ... tapi sanés kabutuhan bisnis.


Langkung sering tibatan henteu, kuring ningali situs anu dijual salaku proyék. Hasilna, agénsi, desainer, atanapi pamekar diganjar kauangan pikeun ngirim situs anu nyandak unggal jalan pintas pikeun ngahémat waktos sareng nguntungkeun langkung hadé dina papacangan. Sareng, tangtosna, proyék naék kana anu panghandapna (atanapi gigireun anu nawar panghandapna). Perusahaan kadang-kadang ngagorowok yén aranjeunna ngagaduhan anu ngadugikeun situs dua puluh lima rébu dolar sareng aranjeunna tiasa ngawangun milikna sababaraha rebu dolar. Kuring ngiringan naroskeun kumaha éta dilakukeun pikeun bisnis aranjeunna sareng réspon seringna ... oh, urang ngagaduhan seueur bisnis urang ku Kecap tina Baham.


Nya duh. Situs murah anjeun nguseup. Anjeun miceun artos. Upami anjeun nanem modal $ 25,000, anjeun panginten tiasa dua kali kamekaran usaha gumantung kana kamampuan sumber anu anjeun badé nyewa.


Ngiring sumberdaya pamasaran anu ngartos kabutuh bisnis anjeun sareng tiasa nalungtik pemirsa sareng tujuan anjeun nyobian ngahontal mangrupikeun investasi anu langkung saé. Individu atanapi organisasi anu ngartos eusi, panilitian, desain, pamekaran, integrasi, analitik, bentang alat sareng platform, integrasi, ogé tren dina sosial, sungsi, sélulér, iklan, pidéo, sareng sajabana… tiasa mindahkeun jarum ka payun pikeun kabutuhan pamasaran online anjeun.


Tapi éta sering sanés désainer atanapi pamekar.


Naséhat kuring ka Samaun ieu? Anjeunna dibébaskeun kalayan menak sahingga kami terang yén anjeunna ngagaduhan karakter sareng etika kerja anu saé. Anjeunna ngumbara sacara éksténsif di panjuru dunya nalika sareng saatos daptar, janten anjeunna ngagaduhan kapinteran bisnis anu hébat sareng pangalaman anu teu dipiboga ku batur. Anjeunna mangrupikeun komunikator anu luar biasa sareng narik ati, kuring resep waktos nyarios sareng anjeunna.


Anjeunna ngaku yén anjeunna henteu ngira yén anjeunna tiasa linggih di payuneun layar sadayana dinten nyerat kode janten kuring nyarankeun anjeunna pikeun ninggali tujuanana janten pamekar. Éta henteu hartosna kuring nyarankeun anjeunna pikeun ninggali pangwangunan, Saur anjeunna anjeunna kedah ngudag kaahlian ngawangun di ditu. Kuring ngalakukeun ton pangembangan, tapi henteu pernah harep-harepan tina klien kuring. Aranjeunna hoyong hasil bisnis, sanés kode. 


Ku ngembangkeun rupa-rupa élmu sareng kaahlian dina industri kuring, kuring tiasa ngaheulakeun investasi aranjeunna dimana éta bakal ngahontal ROI pangluhurna. Anjeun henteu kedah atanapi mendakan desainer anu pangsaéna, pangembang anu pangsaéna, konsultan SEO anu pangsaéna, anu pangsaéna naon ... anjeun tiasa mendakan sumber-sumber éta nalika anjeun meryogikeunana. Tujuan utama anjeun nalika nyewa batur pikeun ngawangun halaman wéb anjeun salajengna nyaéta pikeun milari jalma anu ngarti kana bisnis anjeun.


Kuring henteu ngawangun situs wéb pikeun klien kuring, kuring ngawangun hasil bisnis nganggo seueur aset ... kalebet situs wéb. 



 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.