Halaman Wéb anjeun Sanés Proyék

Poto deposit 42401495 m

Kami di tengah ngabantosan klien énggal sareng desain ulang halaman wéb. Situs aranjeunna ayeuna sigana parantos dilakukeun sababaraha taun ka pengker sareng nembongan sapertos kitu. Éta ngalereskeun HTML kalayan henteu aya résponsipitas, struktur URL sesah, sareng teu aya sistem manajemen eusi anu aya di tukangeunna. Dina waktos éta, situs éta lumayan lah sareng kuring yakin yén aranjeunna nanem modal sakedik artos - tapi ngan saukur henteu tiasa dianggo pikeun aranjeunna deui.

Aya usaha tim dina desain anyar, anu ngalambatkeun produktivitas kusabab éta gumantung pisan kana konsensus di antara para pamaén. Kami lumayan biasa kaayaan ieu sareng parantos ngusahakeun kasusah dina ngatur desain kapungkur.

Hiji masalah anu umum sanés situs atanapi rarancang sadayana, éta ngarobih paradigma anu a redesign halaman wéb mangrupikeun proyek sareng sanés prosés. Aya harepan anu hanjakal yén unggal desain, unggal eusi, sareng unggal unsur navigasi kedah sampurna.

Aranjeunna moal.

Aranjeunna moal sabab kinerja halaman wéb henteu tiasa diprediksi dugi ka hirup sareng pangguna berinteraksi sareng éta. Kuring sering lulucon sareng perusahaan yén halaman wéb na sanés pikeun aranjeunna - éta pikeun pengunjungna. Sababaraha nganggap éta karasa nalika aranjeunna ningali situs anu hadé, mérek anu hadé anu parantos diluncurkeun kalayan sampurna sapertos anu bakal dilakukeun ku anakna sorangan. Kadang anakna; sanaos geulis, henteu hadé tampil sareng sésa kelas.

Hal anu hébat ngeunaan sistem manajemen kontén modéren nyaéta anjeun gaduh sadayana bahan tina halaman wéb anu misah. Upami navigasi henteu jalan… henteu hariwang ... mendesain anu anyar. Upami desainna henteu jalan… kéngingkeun anu énggal. Upami eusina henteu tiasa dianggo, nyerat kontén anyar.

Siap, Seuneu, Tujuan

At Highbridge, urang jarang pisan nuliskeun padamelan dumasarkeun proyék pikeun rédésain situs kusabab urang sadar yén situs éta peryogi waktos kanggo dilakukeun sareng diukur. Minimal urang 90 dinten sahingga sahenteuna tiasa ngadamel perobihan anu tiasa ngahambat pisibilitas pamilarian sareng masihan waktos kanggo optimalisasi konvérsi.

Ieu sababna penting pisan situs anjeun diwangun dina sistem manajemen kontén anu padet ku unggal kamampuan. Saatos situs anjeun diluncurkeun, anjeun kedah ngan ukur mulang ka developer upami anjeun milari fitur-fitur anyar. Tapi tata letak, hirarki sareng verbiage sadayana kedah ditukeurkeun ku klien.

Upami urang ngaluncurkeun situs énggal sareng henteu langkung saé atanapi klien mendakan desain anu langkung optimal, hal anu hébat nyaéta urang tiasa teras-terasan nyaluyukeun - boh minor boh anu utami. Upami anjeun hoyong kéngingkeun balapan, anjeun kedah ngencarkeun mobil lami sareng kéngingkeun mobil anu anyar dina jalur pikeun ngamimitian tés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.