Standar Privasi Wéb

standar privasi halaman wéb

Marty sareng kuring naék di Klub Média Sosial di Chicago dicekel ku jalma anu saé di Edelman. Topikna nyaéta Transparansi dina Média Sosial sareng panelisna nyaéta Tom Chernaik, CEO Cmp.ly, Michael Kiefer, GM di BrandProtect, Rich Sharp, SVP of Digital Health Group Edelman sareng Roula Amire, Ngatur Redaksi ti Ragan.com. Sawala museur kana ancaman sareng résiko anu aya hubunganana sareng média sosial sareng kumaha perusahaan tiasa ngarencanakeun, ngajagi sareng ngaréspon masalah. Éta mangrupikeun diskusi anu saé sareng salah sahiji mérek anu langkung ageung diungkulan ayeuna ... Mugi-mugi usaha alit sareng sedeng ogé mulai ngémutan!

Pangiklan iklan ngembangkeun alat pelacak konsumen online anu langkung canggih, agénsi féderal sareng grup minat konsumen ngadorong standar privasi anu langkung ketat. Do Not Track, gerakan milih-kaluar pelacakan wéb anu pang anyarna di Amérika Serikat parantos kéngingkeun tempat, kalayan panyungsi sareng perusahaan sami diteken pikeun nyayogikeun téknologi opt-out saderhana pikeun ngajaga inpormasi pribadi pribadi. Aya anu parantos aya di Éropa: Diréktur ePrivacy Éropa mangrupikeun hukum anu meryogikeun situs-situs pikeun proaktif kéngingkeun idin ti pangunjung pikeun ngalacak aranjeunna. Tingali masalah anu aya, sareng ogé pangasilan poténsial ngirangan dampak anu sanés.

Privasi halaman wéb

Infographic ieu dileupaskeun ku Mastikeun. Privasi Privasi mangrupikeun solusi privasi sareng patuh anu mastikeun yén kumpulan data konsumén halaman wéb anjeun parantos saluyu sareng kabijakan privasi anjeun ogé hukum Amérika Serikat sareng internasional ku ngawaskeun sadaya tag halaman wéb anjeun. Privasi Ensighten ngamungkinkeun situs pikeun saluyu sareng header browser Do Not Track (DNT) sareng dibekelan UK Cookie Law opt-in, ogé ngamungkinkeun anjeun nawiskeun panggunaan data kumpulan pilihan opt-out atanapi opt-in fungsionalitas dina halaman wéb anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.