Wéb X5: Ngawangun, Nyebarkeun sareng Ngamutahirkeun Situs tina Desktop

pr en

Kuring resep pisan sistem manajemen kontén online, tapi aya kalan-kalan urang ngan ukur kedah ngawangun situs sareng jalan. Konpigurasikeun CMS, ngaoptimalkeunana, ngatur pangguna, teras damel sakitar éditor lepat atanapi témplat terbatas anu peryogi kustomisasi tiasa ngalambatkeun kamajuan nalika ngorondang nalika anjeun ngagaduhan kabutuhan anu ngadesek pikeun ngaktipkeun situs sareng jalan.

asup Wéb X5, alat penerbitan desktop Windows ™ anu tiasa anjeun anggo pikeun ngawangun, nyebarkeun sareng ngapdet situs wéb. Éta sanés editor - éta mangrupikeun panganteur pangguna sadayana sareng perpustakaan témplat, perpustakaan poto stock, sareng sered sareng teundeun éditor sadayana dina hiji paket anu saé. Henteu ngan éta, témplat sareng panganteur ngamungkinkeun desain responsif sahingga anjeun tiasa ningali kumaha situs anjeun bakal katingali dina alat naon waé.

Platform Wéb X5 kalebet galeri poto, bentuk email, halaman anu dilindungan sandi, spanduk, ecommerce, blog, jaringan sosial, sareng sajumlah kustomisasi sareng perpustakaan anu sanésna pikeun ngawangun ampir naon waé jinis situs. Hiji lisénsi ngamungkinkeun anjeun ngamuat perangkat lunak dina dua méja sareng ngawangun saloba situs anu anjeun pikahoyong - teu aya watesan.

Fitur Wéb X5

  • Gampang ngagunakeun panganteur desktop
  • 400,000 gambar bébas royalti disertakeun
  • kacida customizable
  • Alat propésional (bentuk email, daérah anu ditangtoskeun, integrasi sareng db, e-commerce, jst)
  • Tambihkeun kode HTML / CSS / JavaScript khusus anjeun
  • Jaba responsif
  • 12 bulan kaasup wéb hosting
  • Pangrojong basa khusus
  • Meryogikeun Windows ™ Vista, 7, 8, atanapi 10

Aya alat khusus pikeun unggal padamelan, ti ngédit gambar sareng poto, dugi ka nyiptakeun tombol, sacara otomatis ngahasilkeun ménu, dugi ka online kalayan mesin FTP internal.

Coba Wéb X5 Gratis!

Panyingkepan: Ieu mangrupikeun kampanye Buzzoole sareng urang nuju nganggo tautan lacak kami di posting.Buzzoole

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.