Webtrends 9 Dihaturkeun: Ngalangkungan Sadaya Anu Diarepkeun

logo webtrends

Dina April 2009, CEO Webtrends Alex Yoder nangtung di payuneun palangganna, pers, analis sareng dewan na sareng komitmen yén Webtrends bakal nganteurkeun visi pangalaman pangguna anu énggal. Abdi naroskeun patarosan ... naha Webtrends kantun ngadamel deui nyalira atanapi éta dilahirkeun deui?

Jawabanna sumping dinten ayeuna ... sareng Alex sareng timna gaduh dikirimkeun... Webtrend is reborn!

Kuring boga kasempetan pikeun tinker sareng antar muka lami Webtrends sareng katingalina sapertos lami dasawarsa (sigana mah!). Antarbeungeut anyar sareng Webtrends 9 elegan, saderhana, beresih sareng gaduh kagunaan anu luar biasa. Asa siga anjeun ngan ukur linggih di Mercedes anyar.
account_dashboard_standard.jpg

Sakali anjeun teuleum ka detil dina akun anu dibéré, anjeun tiasa lancar napigasi boh tina laporan ka laporan, akun kana akun, atanapi pilih panémbong anu béda (kanan luhur):
profil_dashboard.jpg

Pandanganana gaduh sababaraha fitur anu hadé pikeun aranjeunna, siga pandangan carita… Anu narik data anjeun sareng nempatkeun kana basa Inggris umum. Ieu fitur seukeut pikeun ngalaporkeun eksekutif:
profile_dashboard_story.jpg

Aya tampilan méja ... anu anjeun sacara harfiah tiasa salinan jeung némpelkeun sareng ngajaga pormat sél:
profile_dashboard_table.jpg

Aya dua fitur revolusioner, sanaos, éta narik perhatian kuring.

Fitur anu munggaran kedah janten fitur dina arsenal unggal organisasi upami aranjeunna hoyong ngajantenkeun platformna gampang diintegrasikeun. Fitur éta nyaéta kamampuan pikeun ngeklik bagi sareng nampi data anu saleresna di Excel, XML atanapi nimba RESTI anu saleresna API nelpon! Wah!
bagikeun.jpg

Fitur BESAR anu kuring yakin bakal ngoyagkeun yayasan dunya Analytics nyaéta kamampuan pikeun overlay RSS feed kana data anjeun! Pamasaran online parantos sacara dramatis robih sababaraha taun ka pengker sareng métrik kaluar-situs langsung mangaruhan stats online. Kamampuh overlay a Pilarian Twitter, Berita, Blog anjeun, cuaca ... daptar henteu aya tungtungna!
profil_dashboard_rss.jpg

Antarbeungeut pangguna anu énggal dikembangkeun pikeun aranjeunna API - gerakan anu nyayogikeun kalenturan anu luar biasa dina ngembangkeun gaya anyar, laporan anyar sareng fitur anyar.

Kudos ka Alex sareng timnya di Webtrends. Sadaya palanggan dihijikeun ka antar muka énggal sareng ayeuna réaksi ngabogaan parantos saé pisan.

Naha kuring nyebatkeun éta dijalankeun dina iPhone ogé?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.