Webtrends Augmented Reality Demo

w wéb wéb

Upami anjeun henteu ningali pidéo ieu, pencét pikeun ningali augmented reality mashup ngamangpaatkeun Webtrends!

Ieu mangrupikeun démo anu hadé tina garapan analytics sareng kagiatan offsite ditingali di Konperénsi Webtrends Engage 2010. Kaméra mendakan sareng ngalacak badge, mutahirkeun Webtrends, sareng - sacara real-time - nembongkeun spésifikasi kahadiran anu pang anyarna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.