Analytics World nuju Buzzing dina Webtrends

Kuat saderhana. Kantun kuat.

Éta pisan? Éta sadayana urang kéngingkeun? Kuring mariksa blog-blogna malahan nelepon Webtrends VP, Jascha, Kanggo milarian terang scoop dina pesen anu teu hadé sareng tanggal dina situs Wébtrends. Kuring nyobian meres sababaraha inpormasi tambahan tina Webtrends guru média sosial, Justin.

Henteu angkat. Ieu anu urang peroleh:

webtrends_august_2009.png

Kuring mariksa Twitter pikeun warta #webtrends: Matthew Bragg naros dina Twitter:
matthewbragg-webtrends-twit.png

CEO Alex Yoder jumeneng dina April Konpérénsi kalibet 2009 sareng netepkeun sababaraha tujuan luhur pikeun organisasi na. Perusahaan parantos ngalangkungan réstruktur ulang sareng parantos ngadamel berita nganut sareng ngahijikeun média sosial, sareng nyayogikeun aksés gratis pikeun konsumén kana data na ngalangkungan API.

Webtrends tetep ngahudangkeun kuring langkung seueur tibatan pamaén séjén di pasar. Kuring saéstuna ngamimitian ngamangpaatkeun Webtrends sacara pribadi sareng ngarepkeun ka 4 Agustus pikeun milarian naon salajengna!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Sora sapertos Webtrends berpungsi nyiptakeun mistik pamasaran sakedik. Éta sigana sigana mangrupikeun prakték anu épéktip dina daérah média sosial.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.