Webtrends Lancarkeun pisibilitas Data ageung sareng Webtrends Ngajalajah

Jelajah Pahlawan

Kami parantos lami janten penggemar Webtrends salaku pamimpin analytics panyadia anu ngalaksanakeun padamelan anu hébat dina visualisasi data sareng nyayogikeun data anu tiasa ditindaklakeun ka klienna. Tim produk di Webtrends parantos merhatoskeun titik nyeri modéren para pemasar ayeuna kalayan diluncurkeun tina tawaran anu paling anyar, Webtrends Ngajalajah:

  • CMO ogé ogé henteu siap pisan pikeun ngurus volume, laju sareng ragam data anu tumuh.
  • Langkung ti dua per tilu yakin yén aranjeunna kedah nanem modal pakakas sareng téknologi énggal, sareng ngembangkeun strategi énggal pikeun ngatur data ageung.

Webtrends Jelajah mangrupikeun aplikasi pikeun éksplorasi data ad-hoc. Platform na ngamangpaatkeun téknologi Big Data tapi ngagaduhan antarbeungeut pangguna anu henteu meryogikeun pamekar pikeun naroskeun sareng nampilkeun data anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak kaputusan anu pas. Kumisan ti henteu meryogikeun pamekaran atanapi upsell, Webtrends Jelajah nawiskeun 3 kauntungan anu hébat:

  1. Betah pamakean pikeun kéngingkeun waleran nalika anjeun meryogikeunna.
  2. Pandangan lintas-saluran tina lalampahan customer teu dikonci.
  3. Bagéan dina-éta-laleur jeung drilldown taya.

Ieu bakal nyayogikeun pamasar sareng pisibilitas anu langkung ageung kana perjalanan palanggan ngalangkungan alat sareng saluran, ngaktipkeun perusahaan pikeun nyayogikeun pangalaman palanggan anu langkung pikaresepeun sareng konsisten, ningkatkeun kalenturan, kagancangan sareng efisiensi nalika analisa paripolah online ngalangkungan segmen pelanggan anu béda, sareng ningkatkeun responsif dina raraga ngaluyukeun kampanye atanapi pangalaman konsumén kusabab paripolah anu teu kaduga atanapi anomali anu dititénan.

Perjalanan konsumén parantos tumuh janten rumit pisan, ningalkeun pemasar tanpa alat anu pas pikeun nyambungkeun titik-titik dina titik-titik touch pelanggan. Jelajah ngajantenkeun sambungan éta, ngamungkinkeun merek pikeun naroskeun ad hoc ngeunaan data sareng kéngingkeun waleran dina waktos anu instan. Klién kami, kalebet Lufthansa sareng Alam Publishing, ayeuna nganggo éta pikeun ngaungkab wawasan sareng ngajawab patarosan nalika aranjeunna timbul. CEO Webtrends Joe Davis

Ngenalkeun Webtrends Ngajalajah

Webtrends Ngajajah dianggo salaku pendamping pikeun Webtrends Analytics Dina Paménta, ngalegaan kumpulan data sareng kamampuan analisis anu teu aya watesna kalayan éksplorasi data ad-hoc anu kuat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.