Aplikasi Webtrends Maju kana Webtrends Sosial

webtrends sosial

Klién kami, Webtrends, teraskeun mayunan tawaranna sareng teuleum langkung jero kana média sosial, aplikasi sareng analytics. Dinten ayeuna aranjeunna ngaleupaskeun Webtrends Sosial. Ngadaptarkeun démo upami anjeun hoyong ningali ulasan anu komprehensif sareng demonstrasi Webtrends Sosial.

Webtrends Sosial parantos asak kana suite suite sosial anu lengkep. Webtrends parantos nambihan anu énggal manajemén témbok kamampuan, nutup lolongkrang kritis sareng platform aplikasi sanés dina pasaran.

  • Masangkeun apdet kana témbok anjeun sacara real-time
  • Tulisan jadwal pikeun terbitan kahareup
  • make saringan kecap konci pikeun otomatis mupus atanapi napelkeun tulisan pikeun marios
  • sacara manual sedeng témbok sareng napelkeun postingan ka anggota tim anu sanés kanggo diteruskeun
  • Ngajaga sajarah tina sadaya kagiatan manajemén témbok, anu kedah dipiboga pikeun industri anu diatur

manajemén témbok sosial webtrends

Ngaliwatan Facebook's Insights API, Webtrends Sosial ayeuna narik data ngeunaan halaman kipas pikeun didamel Dasbor Halaman, anu nalika digabungkeun sareng aplikasi anu unggul sareng kampanye analytics, nguatkeun posisi kapamimpinan Webtrends di ukur sosial komo deui.

  • Metrik konci - Total kipas, pangguna aktip, tulisan témbok sareng seueur deui ayeuna aya di jero Webtrends Sosial
  • sumber - Facebook ngalacak rujuk, sareng ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun éta dina Webtrends Sosial
  • témbok Posts - Webtrends Sosial narik tulisan-tulisan témbok paling populér
  • Demografi kipas - Siga aplikasi na analytics, Halaman Dashboard tiasa nyaritakeun yuswa, jenis kelamin, sareng nagara-nagara penggemar

métrik halaman wéb sosial

Aplikasi ogé parantos ditingkatkeun - langkung saé diatur sareng cocog sareng anu maju gaya panganteur pangguna tina Webtrends kulawarga produk.

aplikasi webtrends

Anjeun bahkan tiasa nyetél Corong Kampanye pikeun analisis média sosial anjeun!

kampanye sosial webtrends
Ngadaptarkeun démo sareng pastikeun nyandak Webtrends Sosial pikeun test drive!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.