Aliran Webtrends: Real-Time Visualisasi sareng Target

aliran wordpress

Konperénsi taunan Webtrends, kalibet, nembé réngsé sareng aranjeunna ngumumkeun sababaraha paningkatan anu narik ati pikeun parangkat lunakna salaku jasa (SaaS) analytics kurban Aliran Webtrends™.

Aliran Webtrends™ nyayogikeun rinci tingkat pangunjung anu nunjukkeun naon anu dilakukeun ku palanggan masing-masing dina sési aranjeunna ayeuna. Éta nyayogikeun séri acara anu nyababkeun palanggan ka tempat anu AYEUNA AYEUNA sabab-kajadian éta, ngamungkinkeun para pamasar pikeun nangtoskeun produk mana anu sateuacanna dipésér atanapi ditingali ku pangguna, atanapi jalan naon anu dilakukeun sateuacan tindakan terakhir réngsé. Éta ogé nyayogikeun inpormasi ringkesan sési nilai tinggi dina Aliran kalebet jumlah tampilan produk, kajadian, pameseran sareng status ninggali khusus pikeun sési éta masing-masing. Steve Earl, Diréktur Webtrends Pamasaran Produk.

Webtrends Streams mangrupikeun produk mandiri - sareng tiasa diamankeun sareng naon waé analytics platform kaasup Webtrends, tangtosna.

Aya 4 visualisasi konci anu tiasa dianggo pemasar pikeun ngabantosan, sacara real-time, kumaha sasaran eusi dina situs.

Traffic Seismograph

Tetepkeun detil ngeunaan kumaha konsumén sumping kana situs anjeun sareng naon anu aranjeunna pilari nalika aranjeunna dugi ka dinya.
webtrends-stream-seismograph

Témbong Kampanye

Aktipkeun wawasan langsung dimana konsumén sumping ti mana sareng halaman masing-masing dina situs. Ieu wawasan pikeun patalimarga halaman bumi atanapi pikeun ngukur kumaha halaman badarat khusus tina kampanye nuju dilakukeun.
webtrends-aliran-aliran

Tampilan Kegiatan Global

Kengingkeun wawasan kritis kana lokasi pangunjung anjeun sareng kumaha jalanna kana situs anjeun. Lalajo éta langsung nalika palanggan asup kana situs anjeun.
webtrends-stream-map

Témbong Alat

Tingali naon anu dibaca ku pengunjung anjeun ayeuna sareng jinis alat naon.
webtrends-aliran-alat

Data anu dicekel sanés ngan saukur pikeun visualisasi, sanaos. Data acara dicandak sareng dikirim ka streaming streaming server (SCS). Mesin pengolahan canggih nganalisis sareng ngabeungharan data kajadian dina tilu detik atanapi kirang. Data teras disayogikeun pikeun API dina format JSON, sareng tiasa dikonsumsi ku aplikasi atanapi visualisasi ngalangkungan koneksi sockets wéb sareng Webtrends Streams API.

Sajaba ti, retargeting dimungkinkeun ayeuna ku Webtrends Streams pikeun Tanggapan. Strategi ieu tiasa sacara drastis ngirangan jandela waktos kanggo sareng ningkatkeun kamungkinan kasuksésan pikeun pemasar ngeunaan acara ninggali online, sapertos karanjang balanja, panémbong produk sareng pembuangan browser.

Sesi Ngalirkeun data dina Webtrends Optimize ningkatkeun uji coba sareng penargetan, masihan kamampuan para pemasar pikeun ngungkit inpormasi tingkat pangunjung dina sési pikeun ningkatkeun patalina pangalaman palanggan, anu pamustunganana bakal ngajalankeun tingkat konvérsi anu langkung ageung. Pikirkeun nyetak sési lengkep sacara real-time!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.