Mawa perusahaan Analytics kana WordPress

logo webtrends

Salami sababaraha bulan terakhir, kuring nuju damel dina proyék rusiah luhur anu pikaresepeun. Webtrends mangrupikeun nasabah kuring anu kami ngabantosan pikeun ngirangan biaya per timah, ningkatkeun tingkat konvérsi sareng ningkatkeun pisibilitas online (kuring terang yén éta umum ... tapi jalma-jalma ieu dina pasar anu kompetitif pisan!). Kalayan seueur usaha perusahaan anu nganggo WordPress, janten raos yén Webtrends bakal nyayogikeun tawaran anu terintegrasi ... janten kami ngawangun éta.

Plugin Webtrends sanés ngan ukur plugin saeutik anu goréng pikeun nambihan anjeun analytics kode kana footer anjeun - éta bakal gampang teuing. Sabalikna, kami nyandak Webtrends luar biasa analytics kana dasbor WordPress!
Webtrends pikeun WordPress

Proyék gaduh tantangan éta! Sedengkeun Webtrends API mangrupikeun salah sahiji anu pang saéna anu kuring kantos gunakeun (push button in your Analytics app to get the API nelepon!), nyobian nyayogikeun panganteur pangguna anu unik anu cocog sareng WordPress éta sesah tapi sigana kami dipaku. Aya halaman setélan dimana anjeun ngeusian API detil sareng pilih akun anjeun…. sareng anjeun siap ngajalankeun!

Dasbor ogé 100% Ajax disetir pikeun mastikeun waktos pageload dijaga minimum. Éta mangrupikeun kabagjaan pikeun ngalaksanakeun modél kaamanan Ajax WordPress (sakedik sindiran di dinya, tapi kuring sadar kedah ngagaduhan anu saé!).

Tangtosna, plugin na nambihan JavaScript footer anu diperyogikeun sareng kode noscript (kauntungan ageung tina Webtrends langkung gratis analytics nyaéta anjeun masih tiasa ngalacak jalmi kalayan JavaScript pareum). Éta ogé ngahijikeun deui halaman anu pang populerna, ogé aliran tweet Webtrends, tulisan blog sareng aliran pangrojong. Webtrends ngalih kana fungsionalitas real-time ogé… ieu saé pikeun blogger Enterprise.

Mun anjeun anu Webtrend klien sareng hoyong uji coba béta sareng kami, punten wartosan kuring. Server anjeun kedah ngajalankeun PHP 5+ kalayan perpustakaan cURL diaktipkeun sahingga API nelepon tiasa dicandak! Urang bakal nyarios langkung seueur ngeunaan plugin na Ngalibetkeun 2010!

Update: Abdi hilap nyebatkeun éta Ole Laursen dibantuan tim ogé. Ole pikeun ngabantosan kami leres ngahijikeun FLOT sareng plugin na. FLOT mangrupikeun sumber terbuka jQuery mesin charting euyeub dumasar. Hapunten pisan abdi hilap nyebatkeun Ole! Anjeunna saé digarap.

15 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hatur nuhun Paul! Éta pikaresepeun… seueur kasempetan pikeun terus ningkatkeun ogé. Webtrends gaduh API anu saé, ngajantenkeun langkung gampang. Bagian anu paling hese nyaéta ngawangun charting interaktif (anjeun tiasa mouseover titik). 😀

  3. 3
  4. 4

    Abdi hoyong nyobian plugin wordpress anjeun. Kuring boga sababaraha blog. Sok museurkeun hal anyar. Kami lain klien tapi nempo hiji pos dina blog maranéhanana nyebutkeun kuring ngan bisa leupaskeun anjeun comment di dieu lamun kabetot dina nyobian eta kaluar. Ngan hayu atuh nyaho.
    Hatur nuhun,
    Lisa I.

  5. 5

    Nami abdi Vittorio,
    Abdi damel di Italia pikeun ENEL perusahaan listrik anu damel sareng tren wéb sareng kami bakal resep janten tés beta.
    kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun ieu?

    hatur nuhun

  6. 6

    Abdi hoyong ningali plug-in upami anjeun bageur pisan. Kuring ngagaduhan sababaraha klien anu ngajalankeun WebTrends sareng WordPress anu bakal resep éta. Dupi éta sayogi pikeun diunduh dimana waé?

    Hatur nuhun,

    TK

  7. 7

    Ieu hurung hébat. Kuring boga proyék ngajalankeun on WordPress anu ogé perlu WebTrends, éta mungkin pikeun ngundeur plugin ieu?

    Hatur nuhun,
    Rowan

  8. 8

    Doug,

    Ieu Sigana hébat. Naha anjeun masih milarian jalma pikeun nguji béta plug-in? Abdi hoyong nyobian pamasangan WordPress MU kami.

    Hatur nuhun,
    Adam

  9. 9

    Integrasina katingalina ngajangjikeun. Kami (dina ramboll.com) hoyong tiasa nguji éta. Kami ngan ukur gaduh blog di jero firewall ayeuna, tapi ngaluncurkeun blog éksternal dina dua minggu. Aya dimana urang bisa ngundeur éta, atawa anjeun deukeut ngaleupaskeun versi final?

    Br
    Espen Nikolaisen

  10. 10
  11. 11
  12. 12

    Hai Doug - Abdi resep kana plugin anjeun. Naha anjeun masih ngembangkeun ieu? Naha éta dina gudang plugin WordPress? Hésé pikeun nyarios kumaha ayeuna tulisan ieu kusabab teu aya tanggalna, tapi kuring ngarepkeun ieu mangrupikeun plugin ayeuna anu anjeun masih ngadukung. Inpormasi naon waé mangrupikeun bantosan - hatur nuhun sateuacanna!

  13. 14

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.