Weebly: A Hosting Situs Anu Sacara Luar Biasa sareng CMS

weebly

Nalika réréncangan kuring Jenni ngawartosan yén sobat silih nyarioskeun anjeunna pikeun ngamimitian situs wéb sareng Weebly, layanan hosting gratis sareng sistem manajemen kontén (CMS), kuring leres-leres masihan waktos hésé pikeun anjeunna. Kuring ngan ukur terang yén kuring badé ngerjakeun sapeupeuting pikeun ngalaksanakeun situs anu saé anu dirancang pikeun anjeunna ku Right On Inbox, a agénsi outsourcing email.

Pangalaman sareng Weebly rada sabalikna! Kuring sanggup nyalin sareng nempelkeun HTML sareng CSS, ngamangpaatkeun tali substitusi saderhana Weebly (contona, kontén ditempatkeun nganggo %% EUSI %%), sareng unggah file ngalangkungan panganteur pangguna saderhana.

Éditan eusi mangrupikeun Édit Dina Tempatna sistem gaya - hal anu kedah dilaksanakeun ku unggal sistem manajemén eusi. Nyaéta, éta ngamungkinkeun anjeun ngadamel éditan dina kontéks halaman sahingga anjeun leres-leres tiasa ningali naon rupana. Henteu kedah sawangan atanapi bulak-balik kalayan éditan. Unggah gambar bahkan nempatkeun gambar anu aya hubunganana sareng situs sareng nyimpen nami gambar anu sami, janten kuring henteu kedah ngadamel éditan deui.
makéna-nembak.png

Hasilna luar biasa. Kuring tiasa ngawangun situs anu dirancang sacara propésional dina waktos 30 menit atanapi langkung. Abdi rada kagum! Sareng ku seueur pilihan téma anu tos dirancang, bentuk, média anu dipasang sareng pilihan kontén, anjeun henteu kedah janten ahli propésional ngawangun halaman wéb. Aya ogé akun pro anu sayogi sareng sababaraha pilihan tambahan (sareng kanggo miceun tautan Weebly footer).

Nyokot katingal di Indy Spectator sareng daptar pikeun buletin na!

6 Komentar

  1. 1

    Situs katingalina endah! Kuring henteu kantos terang Weebly sanggup hasil pilari anu propésional sapertos kitu ... sanaos, kuring henteu pernah nyasar saluareun témplat anu disayogikeun.

  2. 2

    Bungah masihan anjeun sababaraha susukan blog ku kurangna kaahlian téknis kuring! Hatur nuhun deui pikeun bantosan anjeun!

  3. 3

    Hei Doug,

    Bungah ngupingkeun Weebly tiasa dianggo saé pikeun anjeun! Kami bakal langkung bungah ngadangu eupan balik anjeun.

    -David

  4. 4
  5. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.