Minggu 7, Bug Gratis, sareng Kaluaran Perangkat Lunak anu Suksés

Ieu minggu 7 dina padamelan anyar kuring sareng parantos janten minggu anu luar biasa pikeun ngarayakeun. Urang Pesenan Online nyaéta ngabédakeun dirina tina seueur persaingan di luar sana sareng ngalaksanakeunnana gancang. Minggu hareup urang nuju ngalayang ka Tampa kanggo ngobrol sareng waralaba réstoran anu sanés, salah sahiji anu pangageungna di nagara éta.

Naon anu narik pelanggan ieu saderhana. Kami kéngingkeun pesenan ka réstoran. Éta sadayana perkawis, leres? Nalika anjeun mesen online, anjeun ngarepkeun nampi produkna - gancang sareng akurat. Sababaraha persaingan merhatikeun diri sareng hareup-hareup anu kuat sareng integrasi bulistir. Sanaos aranjeunna katingali saé, aranjeunna henteu kéngingkeun urutan ka réstoran. Upami anjeun teu tiasa nyayogikeun urutan anu akurat, tepat waktos, sareng yakin yén éta parantos berhasil ... maka anjeun kedah ngan saukur kaluar tina bisnis.

Aya sababaraha perusahaan 'ngapung-wengi' anu parantos ngawangun solusi garasi di ditu di dieu, sareng aya perusahaan sanés di luar sana anu ngagaduhan ideu anu saé tapi aranjeunna ngan saukur henteu tiasa nganteurkeun sabab henteu ngagaduhan bakat atanapi kapamimpinan. Kuring ngagabung sareng perusahaan anu ngagaduhan anu pangsaéna anu terbaik. Kami ngagaduhan bakat industri anu jembar, arsiték sareng pangembang anu luar biasa, sareng pangpangna gairah pikeun nempatkeun sadayana.

Dimimitian, Patronpath nyandak sababaraha kaputusan sadar pikeun investasi pisan ka jalma berbakat, solusi padet, teras aranjeunna mimiti ngagarap industri. Ieu mimiti mayar. Arsitéktur di balik integrasi Point-of-Sales urang mangrupikeun kerangka olahtalatah yén pangecér panggedéna di dunya tiasa bangga. Hiji-hijina hal perusahaan urang kirang nyaéta téknolog pikeun ngarahkeun pangunjung ... éta dimana kuring sumping.

NascarKuring anggap padamelan abdi seueur sapertos lalaki anu ngibarkeun bendera di Nascar. Kuring henteu ampir sapinteran sapertos supir anu balap, ogé anu bogana, ogé henteu endah sakumaha anu aya dina mobil. Tapi kuring tetep ningali kana balapan, naékkeun bandéra konéng nalika urang ngagaduhan masalah, ngacungkeun beureum nalika urang kedah lirén, sareng ngibingkeun bandéra kotak nalika ngadamel tenggat waktos urang. Éta mangrupakeun tantangan anu luar biasa tapi kuring gaduh ledakan dikurilingan ku pro ieu! Sareng budak lalaki urang gancang gerak!

Dina sababaraha minggu ka pengker pamekar kami ngalengkepan sareng ngaluarkeun Call Center Enterprise Integrasi yén Pusat Telepon kami parantos nyebut anu pangsaéna anu aranjeunna kantos tingali. Éta rarancang produk munggaran kuring sareng Patronpath, janten kuring leres-leres ngaraos betah urang kedah mencétan lari bumi. Tim pangembangan nyandak syarat kuring sareng ngawangun sababaraha paningkatan anu ngaleuwihan sadayana anu diarepkeun. Gawéna henteu sampurna sareng tiasa diukur pikeun seueur kagunaan sanés.

Rapat panarimaan mangrupikeun salah sahiji anu paling lucu anu kuring kantos hadir ... teu aya patarosan sareng éta salami 10 menit lilana. Kami nunjukkeun aplikasi na aranjeunna nampi éta. Rengse!

Kami ngaluarkeun program pamasaran email pilot pikeun klien Industri Restoran Nasional. Kuring dipasihan konci pikeun nyetir pesen sareng desain email. Hasil awal mangrupikeun tingkat réspon standar B2B industri ganda.

Kami ogé nyandak backlog proyek kami dinten ieu sareng ngarengsekeun penghapusan bug anu dikenal terakhir dina aplikasi éta. Kami ayeuna atos damel dina paningkatan, ngadamel rencana pikeun parobihan infrastruktur (sateuacan diperyogikeun) sareng ngembangkeun vérsi salajengna tina aplikasi (sateuacan dipénta). Kuring nangtang diri pikeun tetep ngawaskeun sadaya sumber daya sareng ngatur sababaraha tim anu kami damel pikeun kami, tapi éta 7 minggu anu saé!

Aya anu nyiwit abdi!

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Nuhun Julie! Kuring leres-leres berkah parantos mendakan hiji organisasi anu ngajakan kuring, percanten ka kuring, sareng memberdayakeun kuring pikeun ngalakukeun parobihan anu kuring pikir perlu. Éta salawasna endah naon anu bakal dilakukeun ku karyawan nalika anjeun ngantepkeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.